10 φορές που η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε με μαγιό το καλοκαίρι 2022 & έδωσε ιδέες για κάθε σωματότυπο

10 φορές που η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε με μαγιό το καλοκαίρι 2022 & έδωσε ιδέες για κάθε σωματότυπο

Η 39χρονη, πρώην Σταρ Ελλάς, είναι ίδια με τότε που πήρε τον τίτλο. 

Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά να εγκατέλειψε το modeling για να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, παραμένει ωστόσο μια από τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές γυναίκες του χώρου. Η πρώην εστεμμένη έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα και τα 3 τους παιδιά που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Η 39χρονη επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τροφοφοτεί σχεδόν καθημερινά τον λογαριασμό της στο Instagram με εντυπωσιακές εικόνες. Εδώ και λίγους μήνες το προφίλ της Μαριέττας Χρουσαλά έχει άκρως καλοκαιρινή διάθεση αφού οι εμφανίσεις της με μαγιό είναι ολοένα και περισσότερες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με μαγιό και είναι #bodygoals

Παρά τις 3 εγκυμοσύνες, η παρουσιάστρια διατηρεί σταθερές της αναλογίες της στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό φυσικά οφείλεται στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με τακτική άσκηση που κάνει με τη βοήθεια personal trainer.

https://www.instagram.com/p/Cfdv13ityoJ

Το κορμί της Μαριέττας Χρουσαλά είναι αναμφίβολα πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα fitness και κάθε της post με μαγιό δείχνει καλύτερο από το προηγούμενο. Το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτει πολλά, διαφορετικά στυλ στη γκαρνταρόμπα της από cut-out ολόσωμα μέχρι printed μπικίνι, τα οποία και εναλλάσσει για τις βουτιές της στην θάλασσα ή την πισίνα.

Πριν λίγο καιρό η 39χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στην πισίνα γράφοντας: «Summer summer i am gonna you find you wherever you are», δηλαδή «Καλοκαίρι, καλοκαίρι, θα σε βρω όπου κι αν είσαι».

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε φορά που την βλέπουμε με μαγιό διαπιστώνουμε πως είναι στα καλύτερά της και εκπέμπει αυτοπεποίθηση.

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Ταξίδεψαν στην Βενετία για ένα πολύ χαρούμενο γεγονός

https://www.instagram.com/p/Cfy_KbyNHSv

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να θυμηθείς 10 ακόμη καλοκαιρινές λήψεις της Μαριέττας Χρουσαλά.