Η κίνηση του Devin Booker που πρόδωσε την επανασύνδεση με την Kendall Jenner

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η κίνηση του Devin Booker που πρόδωσε την επανασύνδεση με την Kendall Jenner

Η ανάρτηση του μπασκετμπολίστα που επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός.

Ο Devin Booker και η Kendall Jenner ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στο Hollywood. Το διάσημο μοντέλο και ο νεαρός μπασκετμπολίστας κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν δίσταζαν ωστόσο να κάνουν μερικά κοινά post στο Instagram.

Τον Ιούνιο τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με κανέναν από τους δύο να μην επιβεβαιώνει τον χωρισμό. Η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση σε γάμο στενών φίλων πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Κι εμείς λατρεύαμε το ζευγάρι Kendall Jenner-Devin Booker αλλά ο χωρισμός είναι γεγονός

Το post του Devin Booker που πρόδωσε την επανασύνδεση

Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι ο Devin Booker επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο πως είναι ξανά ζευγάρι με την Kendall Jenner. Ο 25χρονος παίκτης των Phoenix Suns δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram και οι πιο παρατηρητικοί αντιλήφθηκαν πως το τοπίο μοιάζει αρκετά με αυτό στο οποίο πόζαρε η Kendall Jenner πριν από δύο εβδομάδες.

https://www.instagram.com/p/CgkAu0-r7zB

Μια γρήγορη ματιά στο καρουζέλ που πόσταρε η Kendall στις 14 Ιουλίου αρκεί για να δεις τον καταρράκτη που θυμίζει υπερβολικά το background της φωτογραφίας του Devin Booker.

https://www.instagram.com/p/CgAlpdnv-PV

Οι εμφανίσεις που πυροδότησαν την επανασύνδεση

Το ερωτευμένο ζευγάρι φόρεσε τα καλά του και πόζαρε σε καθρέφτη, με την Kendall να μοιράζεται αργότερα την selfie τους σε Instagram-Story. Παρόλο που τα πρόσωπά τους ήταν κομμένα και δεν υπήρχε tag στην φωτογραφία, ο εν λόγω άντρας φαίνεται να φοράει ένα χρυσό δαχτυλίδι στο δεξί του δάχτυλο, ένα χαρακτηριστικό κόσμημα που φορούσε συχνά ο παίκτης των Phoenix Suns.

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Kendall και ο Devin εθεάθη ξανά μαζί από τους φωτογράφους Οι δυο τους παρακολούθησαν το πάρτι του ιδιοκτήτη των Fanatics, Michael Rubin. Μετά την έξοδό τους, πηγή είπε στο E! news ότι οι δυο τους έφτασαν μαζί και περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ο σύντομος χωρισμός τους

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μια πηγή στο Entertainment Tonight τον Ιούνιο, ο λόγος που χώρισαν είναι ότι το 26χρονο μοντέλο ένιωθε ότι εκείνη και ο Booker βάδιζαν σε «διαφορετικά μονοπάτια» και δεν είχαν κοινούς στόχους ζωής. Άλλα πράγματα ήθελε ο ένας και άλλα ο άλλος...

To χρονικό της σχέσης τους

Η 26χρονη Jenner και ο 25χρονος Booker άρχισαν να βγαίνουν το 2020, αλλά η σχέση τους κρατήθηκε κρυφή για αρκετό καιρό. Το ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021, όταν η Kendall Jenner δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία της με τον μπασκετμπολίστα, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι.

Τον Ιούνιο του 2021, το ζευγάρι γιόρτασε την 1η του επέτειο με αναρτήσεις στα social media, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της Jenner να τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον Booker. Οι δυο τους κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο δεν δίσταζαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Πηγή κεντρικής: Kendalljenner

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Κendall Jenner με μαγιό.