Η Ευριδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες και εκτονώνεται στο ρινγκ

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες και εκτονώνεται στο ρινγκ

Η νέα της αγάπη για την πυγμαχία και οι ξεχωριστές διακοπές με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. 

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν μπορεί λεπτό χωρίς γυμναστική. Αυτή την φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα νέο σπορ - ασυνήθιστο για μία γυναίκα - και έδειξε για μία ακόμη φορά την μαχητικότητά της. Ο μόνος που δεν ήταν εκεί να την θαυμάσει, ήταν ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές στα Κύθηρα. Γιατί είναι χώρια το ζευγάρι;

Με δυνατό κροσέ

Η δημοσιογράφος όπως όλοι θυμόμαστε ξεκίνησε από το αθλητικό ρεπορτάζ στον ΣΚΑΙ, πριν κάνει επαγγελματική στροφή προς την ψυχαγωγία. Από εκείνη την εποχή και λόγω επαγγέλματος αγάπησε την γυμναστική και δεν υπάρχει μέρα που να μην αθλείται. Μετά το trx, το πιλάτες, τα βάρη και την κάθε μορφής γυμναστική που έχει δοκιμάσει, αποφάσισε να κάνει μία πιο δυναμική επιλογή. Και από χθες ξεκίνησε και πυγμαχία. Φάνηκε μάλιστα να είναι αρκετά μαχητική στην προπόνηση, δείχνοντας μάλιστα και ταλέντο στους ελιγμούς. Δεν είναι εύκολο άθλημα για μία γυναίκα, αλλά τίποτε δεν είναι δύσκολο για την Ευριδίκη.

Δεν είναι ψέμα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ

https://www.instagram.com/p/CgRnjzpjqcW

Ωστόσο ο μόνος που δεν ήταν δίπλα της να την θαυμάσει, ήταν ο σύντροφος της Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Ταιλάνδη, καθώς συμμετείχε στην νέα εκπομπή Asia Express του Star, (κάποια spoiler αναφέρουν πως είναι και ο μεγάλος νικητής) έφυγε για διακοπές με τους φίλους του στα Κύθηρα για να ξεκουραστεί. Βέβαια πέρασε κάποιες μέρες μαζί με την αγαπημένη του, πριν αναχωρήσει. Φέτος το καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος υιοθέτησε και νέο look αφήνοντας τα μαλλιά του να μακρύνουν.

https://www.instagram.com/p/CgSAq0VjytW

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό δεν κάνει κοινές αναρτήσεις στα social media. Ούτε από την καθημερινότητά τους στο σπίτι, αλλά ούτε και από εξόδους με φίλους, παρά σπάνια. Αυτό εντείνει την φημολογία που υπάρχει πως το ζευγάρι ενδεχομένως να έχει χωρίσει. Επειδή όμως αυτό δεν αποδεικνύεται, ας υποθέσουμε ότι απλά οι δυό τους έχουν αποφασίσει να έχει ο καθένας μία ανεξαρτησία στα social media. Άλλωστε ο έρωτας δεν χρειάζεται αποδείξεις με μία κοινή φωτογραφία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CTSePhzDq6D