Το νέο τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι το καλοκαίρι σε ένα σχέδιο

Το νέο τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι το καλοκαίρι σε ένα σχέδιο

Ένα σχέδιο γεμάτο θετικά vibes επέλεξε η διάσημη ηθοποιός για το νέο της τατουάζ.

Όταν σκέφτεσαι το καλοκαίρι, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η θάλασσα. Κάνεις εικόνα το να φοράς το μαγιό σου και ξεκούραστη να χαλαρώνεις στην παραλία, να ατενίζεις το νερό και να ακούς αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο ήχο που έχει σε συνδυασμό με το αεράκι. Η ηλιοθεραπεία λογικά είναι must.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπάει τις επισκέψεις στην παραλία και το έχει αποδείξει πολλές φορές ανεβάζοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram δίχως να μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, έκανε ένα story στο οποίο δείχνει το νέο της τατουάζ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τατουάζ ένα κοχύλι

Αν κάτι είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με το καλοκαίρι και βλέποντάς το σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η θάλασσα, τότε αυτό είναι το κοχύλι και αυτό είναι που αποφάσισε να κάνει τατουάζ η 43χρονη ηθοποιός. Το σημείο του σώματος που επέλεξε είναι ψηλά στη λεκάνη.

katerina_papoutsaki_neo_tatouaz2.jpg
https://www.instagram.com/p/CgmlcSAKTj5

Η ευτυχισμένη οικογένεια της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2012 στη Δονούσα, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μάξιμο (3 Μαΐου 2013) και τον Κίμωνα (4 Μαρτίου 2014) και, όποτε τους έχουμε δει μαζί σε κάποια κοινή τους ανάρτηση, δείχνουν πολύ αγαπημένοι.

Η Παπουτσάκη είχε μιλήσει στο περιοδικό People το 2012 και σχολίασε τη γνωριμία της με τον Πιλαφά ως κάτι που ήταν γραφτό να γίνει.

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν 'meant to be'. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση», είπε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει τη σχέση των γιων της με μία γλυκιά φωτογραφία