Το γυμνασμένο σώμα της Κατερίνας Παπουτσάκη δείχνει πως ζει τα καλύτερα της χρόνια

Το γυμνασμένο σώμα της Κατερίνας Παπουτσάκη δείχνει πως ζει τα καλύτερα της χρόνια

Η ηθοποιός μας άφησε άφωνες με την άψογη σιλουέτα της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη στην καλύτερη στιγμή της. 

Οι οικογενειακές διακοπές μόλις ξεκίνησαν για την Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μαζί με τα δύο της παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Αγκίστρι, με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά ο οποίος έχει ακόμη επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, να είναι κοντά τους τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Τα μπάνια της Κατερίνας Παπουτσάκη ωστόσο μας αποκάλυψαν το νέο της σώμα και την νέα της συνήθεια.

papoutsaki2.jpg

Κορμί - παράδειγμα

Σε συνέντευξή της όταν γέννησε τον δεύτερο γιο της, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε εξομολογηθεί πως και στις δύο εγκυμοσύνες της είχε πάρει 25 κιλά, τα οποία ωστόσο κατάφερε μετά τον θηλασμό να τα χάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς όπως έχει δηλώσει να αγχώνεται, γιατί προτεραιότητα σε εκείνη την φάση της ζωής της ήταν τα παιδιά της και όχι το δικό της σώμα. Η απώλεια των κιλών μετά από μία εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα που απασχολεί ωστόσο τις νέες μαμάδες. Αυτό όμως που διαπιστώσαμε βλέποντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της από τα καλοκαιρινά της μπάνια, είναι πως η Κατερίνα Παπουτσάκη διαθέτει πια και ένα πολύ γυμνασμένο σώμα. Δείτε και μόνες σας.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γλυκές ευχές και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της

https://www.instagram.com/p/CfkE2bYoMXs

Η Κατερίνα είχε δηλώσει πως τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει αλλαγές τόσο στην διατροφή της, όσο και στο είδος γυμναστικής που ακολουθεί. Έχει κόψει το κρέας αλλά δεν είναι vegetarian, αλλά pescatarian, δηλαδή συνεχίζει να τρώει ψάρια. Κάνει συστηματικά Pilates και γιόγκα και τα αποτελέσματα είναι πλέον εμφανή. Εμφανέστατα και για την νέα σεζόν, την τρίτη κατά σειρά στα «Καλύτερα μας χρόνια» όπου πρωταγωνιστεί. Στο νέο τρέιλερ, φαίνεται να φοράει μίνι και να έχει μία πιο σέξι εμφάνιση, κάτι που προκαλεί φυσικά την ζήλια του τηλεοπτικού της συζύγου Μελέτη Ηλία. Η Μαιρούλα του μόλις έχει επιστρέψει από ταξίδι στο Παρίσι, έχει μεγάλα σχέδια για την νέα της μπουτίκ, μέχρι που μία ξαφνική της εγκυμοσύνη, της ανατρέψει όλα της τα σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CfejkDzjLXs