Ο Σπύρος Μαρτίκας για τη διαφορά ηλικίας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θαυμάζω το μυαλό της»

Ο Σπύρος Μαρτίκας για τη διαφορά ηλικίας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θαυμάζω το μυαλό της»

«Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Κάθε πρωί που ξυπνούσα και μου χαμογελούσε, ήταν ό,τι ωραιότερο έβλεπαν τα μάτια μου».

Στο περιοδικό HELLO παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας για όλους και για όλα. Λίγο μετά την επίσημη ολοκλήρωση του φετινού Survivor, ο επιχειρηματίας φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, αποφάσισε να λύσει πολλές απορίες και να δώσει απαντήσεις για την προσωπική του ζωή. Στην τελευταία άλλωστε έφερε τα «πάνω – κάτω» η έλευση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

https://www.instagram.com/p/CgZ94BKLQ8l

Ο έρωτάς τους έχει εξωτικό αέρα, Αγίου Δομινίκου συγκεκριμένα, και φαίνεται να υπερπηδά πολλά εμπόδια όπως το ηλικιακό τους χάσμα. Θυμίζουμε ότι το νεαρό μοντέλο είναι μόλις 25 ετών, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά, καθώς ο ίδιος είναι 45 ετών.

Αρχικά, είπε: «Από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι όλη η σχέση μου με τη Βρισηίδα αντιμετωπίστηκε με τεράστια καχυποψία και απαξίωση. Γιατί συνέβη αυτό –από τους δημοσιογράφους κυρίως– δεν το καταλαβαίνω. Έγιναν κάποια σχόλια, όπως «αν ήμουν στη θέση σου, θα το κρατούσα κρυφό και δεν θα το κοινοποιούσα τόσο έντονα με την κάμερα μπροστά», που με ενόχλησαν. Να επισημάνω εδώ ότι με τη Βρισηίδα είμαστε μαζί από το πάρτι της ένωσης και αργήσαμε να το φανερώσουμε γιατί έπρεπε να πειστούμε πρώτα εμείς ότι αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι αληθινό. Όταν σιγουρευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε. Όλοι οι συμπαίκτες μας το είχαν καταλάβει, παράλληλα, όμως, δημιούργησαν κι εκείνοι αυτή την καχυποψία – γιατί το «Survivor» είναι ένα παιχνίδι καχυποψίας. Εμείς όμως δεν προκαλέσαμε κανέναν».

Όταν ο δημοσιογράφος του είπε «Ήσαστε όμως αρκετά διαχυτικοί μπροστά στις κάμερες», έλαβε την απάντηση: «Ήμαστε, αλλά άργησε να έρθει αυτό. Δεν υπήρχε λόγος να κρυφτούμε. Ξέραμε καλά ότι θα προκαλέσουμε συζητήσεις, αλλά ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Ελεύθερος ήμουν, ελεύθερη ήταν και δεν έχω καμία υποχρέωση να απολογηθώ».

https://www.instagram.com/p/CfrumXLL89H

Όσο για το τι τον κέρδισε στη Βρισηίδα, «Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Είναι τρομερά αυθόρμητη και έχει μια αξιολάτρευτη γλύκα και παιδικότητα. Δεν προσποιείται, είναι ειλικρινής. Κάθε πρωί που ξυπνούσα και μου χαμογελούσε, ήταν ό,τι ωραιότερο έβλεπαν τα μάτια μου. Αν και στην αρχή είχαμε αντιδράσεις μεταξύ μας, τελικά ήταν αντίθετες από αυτό που νιώθαμε».

https://www.instagram.com/p/CfWY2r6IMSV

Όσον αφορά το κοινό τους μέλλον και αν όντως το φαντάζεται μαζί της, είπε: «Το μέλλον χτίζεται. Μέχρι τώρα το χτίζουμε αρκετά καλά και ο ένας προσπαθεί να καταλάβει τον άλλο. Για να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, η πρώτη προϋπόθεση είναι να τον θαυμάζω. Η Βρισηίδα είναι μόλις 25 ετών και τη θαυμάζω. Δημιουργείται η ευκαιρία για ένα πολύ ωραίο μέλλον».

«Τη διαφορά ηλικίας σας πώς την αντιμετωπίζεις;» ρωτήθηκε και απάντησε: «Δεν έχουμε χάσμα επικοινωνίας. Συζητάμε τα πάντα και έχουμε φτάσει σε σημείο όπου επικοινωνούμε με τα μάτια. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είναι πολύ ώριμη και σοβαρή για την ηλικία της, είναι μια κυρία.»

Στο trailer του παιχνιδιού, είχε πει για τα επαγγελματικά του: «Έχω τέσσερα φαρμακεία, πολλή προσωπικό, πάρα πολύ δουλειά. Τα παρατάω όλα και φεύγω. Γιατί; Γιατί μπορώ. Γιατί κάποιος πρέπει να μετράει την πίεση των αντιπάλων κάθε φορά που θα χάνουν».

https://www.instagram.com/p/CgaFRPErKZj

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, ενώ στα χόμπι του ανήκουν ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές πεζοπορίες-αναρριχήσεις.

https://www.instagram.com/p/CMKNMu0gvWL

Λίγο καιρό πριν μέσα στον Ιούλιο, το μοντέλο είχε πει καλεσμένη στην εκπομπή Love It: «Γενικά φοβάμαι να εκθέσω τις σχέσεις μου στα social και δεν το έχω κάνει. Επειδή όμως στο ριάλιτι το ζήσαμε, ήταν αναμενόμενο. Πολλά από αυτά που κάνουμε δεν τα δείχνω, τα κρατάω για εμάς. (…) Ζηλεύω αλλά ο Σπύρος δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τον ζηλεύω και ευχαριστώ τον θεό που μου τον έστειλε. Είναι απίστευτο, τον ρωτάω συνέχεια αν είναι αληθινός. Έχω τον κωδικό στο κινητό του, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ. Ξέρω ότι ο Σπύρος θα απαντήσει σωστά σε όλες τις κοπέλες».

Ο επιχειρηματίας προσέθεσε: «Με την Βρισηίδα μας στεναχώρησε που δεν πιστέψανε στη σχέση μας. Και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο, το αμφισβητούν. Εμείς στην αρχή το κρατούσαμε κρυφό, κάποια στιγμή όμως δεν μπορούσαμε να το κρύβουμε και έγινε το μπαμ. Ο κόσμος για αυτό το αμφισβητούσε γιατί το είδε ξαφνικά ενώ αυτό είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς».