Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Full in love στις διακοπές τους στις Κυκλάδες μετά το Survivor

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Full in love στις διακοπές τους στις Κυκλάδες μετά το Survivor

Οι δύο παίκτες, που ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια του Survivor και τελικά έγιναν ζευγάρι, απόλαυσαν μερικές μέρες ξεκούρασης στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στα περισσότερα reality της τηλεόρασης έχουν δημιουργηθεί κόντρες ανάμεσα σε παίκτες. Έχουν προκύψει, όμως, και έρωτες όπως αυτός της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor. Το ζευγάρι ήρθε κοντά στο τέλος του παιχνιδιού και από τότε είναι αχώριστο.

Παρά το γεγονός ότι η Βρισηίδα ζει στη Θεσσαλονίκη και ο Σπύρος στην Αθήνα, οι δυο τους προσπαθούν να είναι όλο και περισσότερο μαζί και, βέβαια, να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Οι οποίες μπορεί να ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική, όμως συνεχίστηκαν στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Πάρο και τη Μύκονο.

6 κορίτσια του Survivor συναγωνίζονται για την καλύτερη πόζα με μαγιό και είναι όλες νικήτριες

Full in love η Βρισηίδα και ο Σπύρος στις Κυκλάδες

Το ζευγάρι βρέθηκε στις αρχές του μήνα στην όμορφη Πάρο και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές ζώντας τον έρωτά του στο έπακρο. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram με τους δυο τους, σε τρυφερά τετ α τετ.

«Μαντέψτε το μυστικό!! Έρχεται τεράστιο give away !! Δώρα απ’ τα σπάνια για όλους τους τυχερούς που σέβομαι τη στήριξη, την αγάπη, τη γνώμη και την παρουσία τους στη ζωή μου!! #survivor2022», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας στο post του και σε φωτογραφία που φαίνεται να φιλά στο μάγουλο την αγαπημένη του Βρισηίδα.

https://www.instagram.com/p/CfzG60kIIc3

Φυσικά, οι διακοπές τους ήταν παρατεταμένες για αυτό και μετέπειτα ταξίδεψαν στη Μύκονο όπου και ο φακός του Mykonos Live Tv τούς έπιασε σε τρυφερά ενσταντανέ. Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνουν στις ξαπλώστρες την ηλιοθεραπεία και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Έρχεται συγκατοίκηση τον Σεπτέμβριο

Στο Queen.gr μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου τη βραδιά του ημιτελικού του Survivor και μην μπορώντας να κρύψει τα συναισθήματά της για τον Σπύρο Μαρτίκα παραδέχθηκε πως από Σεπτέμβριο θα συγκατοικήσουν.

«Το ζούμε με τον Σπύρο. Είναι δύσκολο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Αν όλα πάνε καλά, όμως, από Σεπτέμβρη θα συγκατοικήσουμε» στην Αθήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor.