Η Πάολα χόρεψε με την 19χρονη κόρη της, Παολίνα, επί σκηνής και έγιναν viral

Η Πάολα χόρεψε με την 19χρονη κόρη της, Παολίνα, επί σκηνής και έγιναν viral

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Η απίστευτη ομοιότητά τους. 

Επόμενος σταθμός: Σαντορίνη. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι χθες, Σάββατο 30 Ιουλίου, για την περιοδεία της Πάολα. Η τραγουδίστρια αυτό το καλοκαίρι δεν αναμένεται να ξεκουραστεί και πολύ, καθώς βρίσκεται σε tour με την ομάδα της, προκειμένου να διασκεδάσει τους θαυμαστές της σε όλη τη χώρα.

Ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα για τις εμφανίσεις της, αχώριστη πιστή της συνοδός είναι η κούκλα 19χρονη κόρη της, Παολίνα. Η ξανθιά κοπέλα άδραξε την ευκαιρία να δει από κοντά το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και φυσικά, να θαυμάσει επί σκηνής τη μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CgmFsJjt2__

Θυμίζουμε ότι διατηρεί άψογες σχέσεις και με τους δύο της γονείς και συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις. Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι καρπός του έρωτα ενός πρώην ζευγαριού και δύο νυν καλών φίλων, της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη και φαίνεται να τρέφει αδυναμία και στους δύο γονείς της.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου 30/7, η νεαρή κοπέλα έκανε και μια τρόπον τινά guest εμφάνιση στην σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε η μητέρα της, όταν σηκώθηκε κα χόρεψε μαζί της σε κρητικούς ρυθμούς. Φυσικά ξεσήκωσαν το πλήθος που βρισκόταν εκεί και το έβαλαν αμέσως σε γιορτινό ξέφρενο mood. Λίγο πριν κατέβει από την σκηνή, αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και μια αγκαλιά.

Όπως βλέπουμε, δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από ένα μαύρο τοπ και ένα μπεζ παντελόνι για να εντυπωσιάσει:

https://www.instagram.com/p/Cgol95uA0hd

Η επιτυχία της Παολίνας και η σχολή που πέρασε

Ήταν Αύγουστος του 2021 όταν η περήφανη μαμά, Πάολα, ανακοίνωνε ότι η κόρη της σημείωσε μια πολύ σημαντική προσωπική νίκη.

Πριν από έναν χρόνο, λίγο μετά την ανακοίνωση των βάσεων η Πάολα έκανε repost ένα story του πρώην συζύγου της Φώτη Ζογλοπίτη, ο οποίος είχε ανεβάσει ένα screenshot από τη σελίδα που ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της κόρης του.

Η Παολίνα πέρασε δεύτερη στο Πολιτικό Επιστημών της Θεσσαλονίκης, με τον Φώτη να γράφει στη φωτογραφία: «Congratulations my daughter» (aka Συγχαρητήρια κόρη μου).

To post της Πάολα από την άλλη είχε ένα sticker που έγραφε απλά πόσο περήφανη είναι για την κόρη της.

Η σειρά επιτυχίας και οι βαθμολογίες

Η Παολίνα με την ανακοίνωση των βάσεων και την επιτυχία της ολοκλήρωσε ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια. Στις πανελλήνιες φαίνεται πως τα πήγε εξαιρετικά καλά, και αυτό φαίνεται τόσο στη σχολή που πέρασε, όσο και στη σειρά επιτυχίας.

Η 19χρονη σήμερα φοιτήτρια μπήκε δεύτερη στο πολιτικό επιστημών της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως θα δεις στη φωτογραφία της φαίνεται και η βαθμολογία από δύο μαθήματά της. Στη Νεοελληνική Γλώσσα έγραψε 18,4, ενώ στα Αρχαία Ελληνικά 18,2.

paolinazoglo 240645836 4591147027630480 4353800087455386422 n