Η 6χρονη κόρη του Ryan Gosling είπε αυτό που κανένας ενήλικας δε θα έλεγε δημόσια για τη Mona Lisa

Η 6χρονη κόρη του Ryan Gosling είπε αυτό που κανένας ενήλικας δε θα έλεγε δημόσια για τη Mona Lisa

Ο Ryan Gosling στην προβολή της ταινίας 'The Gray Man' τον Ιούλιο 2022

Invision

Μία αξιολάτρευτη στιγμή μεταξύ μπαμπά και κόρης.

Υπάρχουν κάποια διαχρονικά πράγματα, η φήμη των οποίων είναι κάπως καθιερωμένη στο μυαλό των περισσότερων. Όπως κάποια πολύ ξακουστά έργα τέχνης.

Πάρε για παράδειγμα τη Mona Lisa. Το έργο του Leonardo DaVinci είναι μία ελαιογραφία σε ξύλο λεύκης που ολοκληρώθηκε μέσα στη χρονική περίοδο 1503-1519 και πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά δημιουργήματα του κόσμου. Όχι για όλους.

Στην κόρη του Ryan Gosling και της Eva Mendes δεν άρεσε καθόλου η Mona Lisa

Ο Ryan Gosling ήταν καλεσμένος στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon και πάνω στη συζήτηση, ο 41χρονος ηθοποιός που έχει δύο παιδιά με την Eva Mendes -την 6χρονη Amada Lee και την 7χρονη Esmeralda- είπε πως η μικρή του όχι απλά δεν ενθουσιάστηκε με τη Mona Lisa αλλά είχε και μία πολύ ιδιαίτερη -και αστεία- αντίδραση.

«Η μικρότερή μου έχει μία πραγματικά δυναμική κίνηση. Δουλεύαμε στη Γαλλία, οπότε πήγαμε στο Λούβρο. Είδαμε τη Νίκη της Σαμοθράκης, είδαμε την Αφροδίτη της Μήλου. Καθόμασταν μπροστά στη Mona Lisa και λέει ‘Αυτό το μουσείο;’ Τη ρωτάω ‘Γιατί;’ Και μου απαντάει ‘Γιατί δεν είναι ωραία’. Η πραγματική κίνηση δύναμής της είναι ότι μερικές φορές, απλά γυρίζει από την άλλη και φεύγει. Η αποδοκιμαστική απομάκρυνση. Επιπέδου Ρωμαϊκής Αυτοκρατίας», είπε ο Gosling στον Fallon.

O Ryan Gosling έκανε το πιο περίεργο δώρο στην αγαπημένη του Eva Mendes

Πώς αποφάσισε να δεχτεί τον ρόλο του Ken

O Ryan Gosling αποτελεί θέμα συζήτησης τους τελευταίους μήνες καθώς θα υποδυθεί τον Ken στην ταινία της Barbie με τη Margot Robbie. Ο σταρ είπε, μάλιστα, στον παρουσιαστή πως πήρε ως σημάδι για να αναλάβει τον ρόλο το ότι βρήκε μία κούκλα του Ken δίπλα σε ένα στημένο λεμόνι.

«Ξέρεις πού βρήκα τον Ken, Jimmy; Μπρούμυτα στη λάσπη δίπλα σε ένα στημένο λεμόνι. Έστειλα μήνυμα στην Greta (Gerwig – η σκηνοθέτης) και της είπα ‘Θα είμαι ο Ken σου γιατί η ιστορία του πρέπει να ειπωθεί’», σχολίασε και δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε πόσο τρολ είναι με αυτήν του την απάντηση.