Το μπικίνι της Ευδοκίας: Το «Μαριζάκι» είναι ίδιο με τότε που έπαιζε στο «Θα Βρεις Τον Δάσκαλό Σου»

Το μπικίνι της Ευδοκίας: Το «Μαριζάκι» είναι ίδιο με τότε που έπαιζε στο «Θα Βρεις Τον Δάσκαλό Σου»
Instagram

Η υπέροχη φωτογραφία που την έβγαλε ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης. 

Ανέμελες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε ως Μαρίζα στο «Θα Βρεις Τον Δάσκαλο Σου» επέλεξε να ταξιδέψει με τους άντρες της ζωής της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον μοναχογιό τους, Δημήτρη, μακριά από την Αθήνα για μερικές ημέρες. Και η αλήθεια είναι πως επέλεξαν έναν εναλλακτικό προορισμό και συγκεκριμένα τον Ποταμό Αχέροντα.

Μάλιστα, η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή με φόντο το μαγικό τοπίο φορώντας το μαγιό της και μας μετέφερε νοερά και εμάς σε κάποιον άκρως καλοκαιρινό προορισμό. «Εδώ παλεύοντας με τον Αχέροντα….», έγραψε η γοητευτική και άκρως ανέμελη Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Στο ποστ αυτό την βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι εκείνο που κολακεύει κάθε σωματότυπο και ταιριάζει με όλα τα στιλ. Ένα κλασικό μονόχρωμο μαύρο μπικίνι με athleisure ύφος, του οποίου το τοπ δεν είναι «τρίγωνο» ούτε στράπλες, αλλά έχει τη μορφή ενός αθλητικού bra. Παρέχει έτσι όλη την απαραίτητη στήριξη και άνεση για να χαρούμε αμέριμνες τις καλοκαιρινές βουτιές και εξορμήσεις μας.

https://www.instagram.com/p/CgpIgkTIj-I

Μάλιστα, δεν αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της κολιέ, αφήνοντάς τα να πλαισιώνουν το μπούστο της και να προσδίδουν ένα ενδιαφέρον παραπάνω στο κατά τα άλλα basic beach look. Φυσικά δεν ξέχασε τα απαραίτητα αξεσουάρ προστασίας από τον ήλιο, το καπέλο και τα γυαλιά της, ενώ σαν γνήσια εξερευνήτρια, είχε μαζί της το back pack σακίδιό της προκειμένου να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα.

Πίσω από την κάμερα εικάζουμε πως ήταν ο σύζυγός της και επιχειρηματίας Νικηφόρος Χαραγκιώνης που πάντα την βγάζει τις πιο ωραίες φωτογραφίες. Είναι σαν εκείνη να του χαρίζει το πιο τρυφερό, αληθινό και πηγαίο χαμόγελό της.

Θυμίζουμε ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη «προσγειώθηκε» στον πλανήτη Instagram μόλις μερικά χρόνια πριν, το 2020, όταν την «μύησε» σε αυτό η παρέα της, με την οποία άρχισε αμέσως να μοιράζεται χιουμοριστικά βίντεο. Όταν λέμε «παρέα» αναφερόμαστε στο γυναικείο squad της, Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Μαρία Καβογιάννη και Δέσποινα Βανδή.

https://www.instagram.com/p/B7RhiEhlXJ9
https://www.instagram.com/p/B9Oo4s6l_-V
https://www.instagram.com/p/B9RXnxBpEcO

Πλέον το προφίλ της είναι ένα όμορφο digital άλμπουμ συλλογής οικογενειακών κυρίως φωτογραφιών, αφού η ίδια είναι από το 2015 μια full time mommy για τον μικρό κατάξανθο άγγελό της, Δημήτρη.

Οι δυο τους πόζαραν τώρα ξανά μαζί, στο πλαίσιο των διακοπών τους στις Πηγές Αχέροντα κάνοντάς μας να θέλουμε να επισκεφθούμε και εμείς το μαγικό μέρος asap.

Με φόντο τον ποταμό και τη φυσική καλλονή του τοπίου, μοιάζει ο χρόνος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη να έχει σταματήσει σε αυτή την απλή μα και τόσο πολύτιμη στιγμή ευτυχίας. Αμφότεροι πλήρως εξοπλισμένοι και οργανωμένοι, ήταν έτοιμοι να «δαμάσουν» το τοπίο με τις εξερευνήσεις τους.