4 φορές που η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε χωρίς μακιγιάζ (+ακόμη μία που έβαλε όμως φίλτρο)

4 φορές που η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε χωρίς μακιγιάζ (+ακόμη μία που έβαλε όμως φίλτρο)
Instagram

«Reality με φίλτρο (χωρίς θα τρομάξετε από το πρήξιμο). Μόνο εγώ ξυπνάω πρησμένη το πρωί;».

«Stay Salty» είναι το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου για το φετινό καλοκαίρι και δεν μπορούμε παρά να ακούσουμε τη συμβουλή της. Να κάνουμε πολλά μπάνια, να φάμε πολλά παγωτά, να χαρούμε τον ήλιο (πάντα με προστασία) και να απολαύσουμε ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όλο αυτό περιλαμβάνει και τη μερική αποχή από το μακιγιάζ, την ανάδειξη της φυσικής μας ομορφιάς και την «ξεκούραση» της επιδερμίδας μας. Η παρουσιάστρια λοιπόν, που την περίοδο αυτή απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, φροντίζει τελευταία να αναδεικνύει όλο και περισσότερο αυτή την αμακιγιάριστη πλευρά της. Δεδομένου ότι τα τηλεοπτικά φώτα δεν της επιτρέπουν τέτοιες εμφανίσεις και για λόγους δουλειάς είναι συχνά βαμμένη με βαρύ foundation, είναι ανανεωτικό να την βλέπουμε και έτσι.

Μάλιστα, παραδόξως δείχνει και πολύ νεότερη και φρέσκια. Κάθε φορά που την βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ, νιώθουμε πως το όνομα του λογαριασμού της θα έπρεπε να αλλάξει σε KatKen95 (το Katken85 είναι ο συνδυασμός του ονόματός της με τη χρονολογία που γεννήθηκε).

Στην πιο πρόσφατη selfie που ανέβασε χωρίς μακιγιάζ, την βλέπουμε να ποζάρει στο κρεβάτι της στο ξενοδοχείο που διαμένει στη Μύκονο, με την ίδια να διευκρινίζει με χιούμορ: «Reality με φίλτρο (χωρίς θα τρομάξετε από το πρήξιμο). Μόνο εγώ ξυπνάω πρησμένη το πρωί;».

295815284_1181667359352445_6590256262052974221_n.jpg

Να απαντήσουμε πως όχι, μιας και το πρωινό πρήξιμο του προσώπου, aka puffiness, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και συνηθισμένο.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε ποζάρει ξανά χωρίς μακιγιάζ αλλά και χωρίς φίλτρο, με μοναδικό «όπλο» τον ελληνικό ήλιο:

https://www.instagram.com/p/CfjO1pQj2xN

Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι, μιας και φαίνεται πως αυτή είναι η εποχή που νιώθει πιο άνετα να είναι make up free:

unnamed-(52).jpg

Ενώ μας έχει δείξει και πώς είναι όταν ξυπνά το πρωί:

unnamed-(51).jpg

Και όταν γυμνάζεται:

IMG_9245.jpg

Πάντως, ακόμη κι όταν βάφεται, το μακιγιάζ εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο, είναι το πιο φυσικό κατά τη γνώμη μας.

https://www.instagram.com/p/CgrASSlLRiD

Nude κραγιόν, διακριτικό contouring, λίγη μάσκαρα και ρουζ.

https://www.instagram.com/p/CgXLjOioMWs
https://www.instagram.com/p/CgMDUczr66M

Παρόλο που της πηγαίνει και το κόκκινο ή φουξ κραγιόν, το nude είναι πράγματι το χρώμα της.

https://www.instagram.com/p/Cf1HBIzL7CM

Ειδικά αν είναι peachy-nude, όπως αυτό της ακόλουθης φωτογραφίας:

https://www.instagram.com/p/CfotE7Qo8p9

Θυμίζουμε ότι στα φετινά της γενέθλια, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της: «Θα σας κάνω μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή, φανταζόμουν ότι όταν κοντεύω τα 40 και είμαι 35, 36, 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει από την οικογένειά μου, τα σκεφτόμουν όλα έτσι. Στα 37 λοιπόν, μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά αλλά για κάποιο λόγο έχουν συμβεί όλα.

Παρ’ όλα αυτά, έχω την υγεία μου, μεγαλώνω καλά, έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι αν κάποια πράγματα δε μας έχουν έρθει τη στιγμή που τα θέλουμε, μπορεί να μας έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται».