Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Βίκυ Καγιά όπως και τα παιχνίδια στην παραλία με τον γιο της

Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Βίκυ Καγιά όπως και τα παιχνίδια στην παραλία με τον γιο της

Μία μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα για την παρουσιάστρια και super model Βίκυ Καγιά πριν συνεχίσει τα γυρίσματα για το GNTM

Η Βίκυ Καγιά ήδη βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές σε μία ανάπαυλα από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM αλλά και του Shopping Star τα οποία είχαν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες για την επόμενη σεζόν. Στη Μύκονο όπου βρίσκεται χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα αλλά και τα παιχνίδια του γιου της Κάρολου Ηλία και της κόρης της Μπιάνκας.

https://www.instagram.com/p/Ce5yICyKeP9

Ο μικρός εισβολέας

Στο νησί όπου πολύ συχνά περνά τα καλοκαίρια της η Βίκυ μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγο της Ηλία Κρασσά περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, λίγο πριν ξεκινήσουν οι νέες της επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι πολύτιμες αυτές οι μέρες γιατί έχει άπλετο χρόνο μαζί με την οικογένειά της και την ευκαιρία να δει καλούς της φίλους στο νησί. Σήμερα το μεσημέρι με διάθεση άκρως καλοκαιρινή και χαλαρή, η Βίκυ πόζαρε στην παραλία δείχνοντας μας για μία ακόμη φορά το αψεγάδιαστο σώμα της, μέχρι την στιγμή βεβαίως που «εισέβαλλε» σαν σίφουνας ο γιος της Κάρολος Ηλίας φορώντας τα γυαλιά του, έτοιμος προφανώς για παιχνίδια και βουτιές.

Γεννημένη την 4η Ιουλίου: Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και ο Καράβας είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

https://www.instagram.com/p/CftsnNJKpdi

Η Βίκυ θα κάνει και άλλα ολιγοήμερα ταξίδια στις Κυκλάδες για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, μέχρι να επιστρέψει στα μέσα Αυγούστου στα διπλά γυρίσματά της. Αφενός για το Shopping Star, το οποίο αισίως μπαίνει στην 7 χρονιά της επιτυχίας του, αλλά για τον νέο ανανεωμένο κύκλο του GNTM.

kagiagntm.jpg

Εδώ οι προκλήσεις είναι αρκετές. Με νέα επιτροπή, με νέους coach και άλλους guest από τον χώρο της μόδας που θα προκύψουν στην πορεία και νέες δοκιμασίες. Το φετινό στοίχημα είναι μεγάλο για μία ακόμη φορά. Με τον ανταγωνισμό στην prime time ζώνη λόγω της μυθοπλασίας να είναι σκληρός, ο διαγωνισμός ομορφιάς θα πρέπει να αποδείξει αν αντέχει στον χρόνο. Βέβαια όλα εξαρτώνται από την δυναμική των παικτών. Γιατί αν δεν έχουν ενδιαφέρον εκείνοι, χάνεται και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.