H Mαίρη Βιτινάρος είναι η νέα coach του GNTM και εκτός από κούκλα είναι διεθνές top model

Κατερίνα Μπούσιου
H Mαίρη Βιτινάρος είναι η νέα coach του GNTM και εκτός από κούκλα είναι διεθνές top model

Mοιάζει με την Gisele είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού GNTM. 

Μας είχαν προιδεάσει εδώ και αρκετό καιρό πως το φετινό GNTM δεν θα είναι το ίδιο με τα προηγούμενα. Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη και από χθες έχουμε μία ακόμη. Η νέα coach του διαγωνισμού ομορφιάς είναι το top model Mαίρη Βιτινάρος και ναι, είναι μία κούκλα.

https://www.instagram.com/p/CeCxSDRL6MF

Η Ελληνίδα Gisele

Η Mary Vitinaros όπως είναι και το αγγλικό όνομα με το οποίο κάνει καριέρα, μένει τα τελευταία χρόνια στην Νέα Υόρκη και είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της νέας γενιάς. Ξανθιά καλλονή, πανύψηλη (1,82) και μοιάζει αρκετά εμφανισιακά με την Gisele. Οι τέλειες αναλογίες της, την έχουν βοηθήσει να συνεργαστεί με διάσημους οίκους όπως ο Versace, η Guess, για το λανσάρισμα της σειράς μαγιό και εσωρούχων.

https://www.instagram.com/p/CZc9Zi4vYVg

Η Βίκυ Καγιά μας την σύστησε ήδη από χθες με μια κοινή τους φωτογραφία και ανακοινώνοντας πως θα την έχουμε στο φετινό GNTM ως μία από τις coaches. «Καλώς όρισες στην οικογένεια. Σε αγαπάμε». Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα έχουμε αρκετούς guest coach ανάλογα με τις δοκιμασίες και αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στον διαγωνισμό. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο γερμανικό GNTM με παρουσιάστρια την Heidi Klum.

https://www.instagram.com/p/CgBv5BOKJTt

H Mαίρη γεννήθηκε στην Αθήνα και εγκατέλειψε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο για να ασχοληθεί με το modeling και την φωτογραφία μόδας. Οι γονείς της ωστόσο γεννήθηκαν και έζησαν για αρκετά χρόνια στην Αυσραλία, καθώς ο παππούς της ήταν από τους πρώτους έλλνες ομογενείς στη χώρα. Το 2012 κατόρθωσε να φτάσει μέχρι και τις φιναλίστ στον διαγωνισμό Miss Universe Australia και από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι στις διεθνείς πασαρέλες. Το μεγάλο της όνειρο πριν κλείσει την καριέρα της είναι να γίνει μία από τις διάσημες αγγέλους της Victoria Secret. Με τέτοιο σώμα, φυσικά και μπορεί.

Photo credits: Instagram @maryvitinaros

maryvitinaros2.jpg