Ξέρεις ότι πάμε διακοπές στο πρώτο στόρι της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό στο σκάφος

Ξέρεις ότι πάμε διακοπές στο πρώτο στόρι της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό στο σκάφος

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μια άκρως καλοκαιρινή selfie. Και κάπως έτσι ξεκινά ο Αύγουστος. 

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που το καλοκαίρι του πάει πολύ. Μία από αυτές είναι και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η 48χρονη παρουσιάστρια είχε μια άκρως δημιουργική σεζόν, πρώτη στο MEGA και οι διακοπές ξεκίνησαν. Ο Αύγουστος είναι ο κατ΄εξοχήν μήνας χαλάρωσης για όλους μας και κάπως έτσι, μέσα από ένα σκάφος και ποζάροντας με summer vibes η Μαρία μας ευχήθηκε καλό μήνα και μας έβαλε σε κλίμα διακοπών.

Η Μαρία λατρεύει το καλοκαίρι

Είτε στην Κεφαλονιά της, είτε στην Σύρο της, η Μπεκατώρου ξέρει να περνάει τα καλοκαίρια της γεμάτα νέες εμπειρίες και να ανακαλύπτει πάντα κάτι καινούργιο, ακόμα και σε αυτούς τους προορισμούς που έχει τόσες φορές επισκεφτεί:

maria1.JPG

«Είμαι στη παραλία, έχει αέρα σήμερα αλλά είναι ήρεμα. Προσπαθώ να χαλαρώσω γιατί με αυτό τον αριθμό των κρουσμάτων και ο φετινός Ιούλιος φαίνεται διαφορετικός. Από την άλλη το να βρίσκεσαι σε έναν τόπο που αγαπάς είναι «δώρο Θεού» τέτοιες μέρες. Είναι πολλά τα χρόνια που αγαπώ τη Σύρο και αυτό το όμορφο συναίσθημα μπορώ να περιγράψω», είχε πει για τη Σύρο η Μαρία.

«Το καλοκαίρι η ζωή μάλλον είναι ομορφότερη», έγραψε πρόσφατα στο caption της η παρουσιάστρια ενώ φέτος, είναι η δεύτερη χρονιά που η Μπεκατώρου διατηρεί την αδυνατισμένη της σιλουέτα.

Η άλλη Μαρία έφυγε

https://www.instagram.com/p/Cf5_gBdMLvD

«Ήθελα πολύ καιρό να μπορώ να χωρέσω σε πιο μικρά νούμερα. Ήταν η εποχή που σταμάτησα να παίρνω κάποιες ορμόνες, οι οποίες δημιουργούν πρήξιμο και οιδήματα. Η απόφασή μου να φύγω από αυτή τη σκέψη, από αυτή την εμμονή που είχα μέχρι τότε –και δεν θα ήθελα να πούμε κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό– μου έκανε καλό. Καθάρισε και ο οργανισμός μου και η σκέψη μου. Όταν άρχισα να χάνω τα πρώτα 2-3 κιλά και μου έφερνε ο Χρήστος (σ.σ. Αλεξανδρόπουλος) τα ρούχα, που μου ήταν λίγο φαρδιά, είπα σε όλους ότι θέλω να μου πουν κάτι μόνο όταν δουν μεγάλη διαφορά. Όταν, μετά τα προπερασμένα Χριστούγεννα πια, είχα χάσει 5-6 κιλά, μου είπε πια μια κοπέλα στο μοντάζ ότι η εικόνα μου στην οθόνη δείχνει πολύ διαφορετική, τότε είπα «και έτσι θα παραμείνω», είπε όταν έχασε τα κιλά που ήθελε η Μπεκατώρου ενώ είχε εξηγήσει με μια ατάκα.

«Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει. Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι. Μέχρι τα 20 μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!».

Όλες οι φορές που η Μαρία Μπεκατώρου πόζαρε με μαγιό και ένιωθε τέλεια με το σώμα της