Η Μαρία Μπεκατώρου ζει το καλοκαίρι όπως ακριβώς χρειάζεται – Αφήνοντας ελεύθερο το παιδί μέσα της

Η Μαρία Μπεκατώρου ζει το καλοκαίρι όπως ακριβώς χρειάζεται – Αφήνοντας ελεύθερο το παιδί μέσα της

Η νέα φωτογραφία της παρουσιάστριας στην πισίνα με όλα τα παιχνίδια γύρω της είναι πολύ γλυκιά.

Το καλοκαίρι έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο ως εποχή. Κάτι ο ήλιος, κάτι θάλασσα, κάτι αυτή η ξεγνοιασιά των διακοπών, η εποχή είναι συνδεδεμένη στην ψυχολογία μας με κάτι το συναρπαστικό. Ακόμα κι όταν η ζέστη είναι αφόρητη, ξέρεις πως έχεις την επιλογή να βάλεις το μαγιό σου και να κάνεις μία γρήγορη βουτιά στη θάλασσα ή στην πισίνα.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία γυναίκα που αγαπάει πολύ το καλοκαίρι και πολύ συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram φτάνουν φωτογραφίες με μαγιό. Η πρόσφατη ανάρτησή της, ωστόσο, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο: έναν αξιολάτρευτο, πιο παιδικό χαρακτήρα. Τι εννοούμε.

Η έξοδος της Μαρίας Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη Δανάη Μπάρκα είναι friendship goals

Η φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου δίπλα στην πισίνα

Η 48χρονη παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε το ζεστό Σάββατο, φόρεσε το πολύ ιδιαίτερο, fun, γεμάτο φωτεινά σχέδια μαγιό της και απόλαυσε το μπάνιο της σε πισίνα. Από τη φωτογραφία και τα διάφορα παιχνίδια που περιλαμβάνει, το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για κάποιον χώρο αναψυχής, όπου έχει δημιουργηθεί έναν αξιολάτρευτος χώρος για παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Ce8tKMJsTYX

Η Μπεκατώρου, λοιπόν, στάθηκε δίπλα στην πισίνα και με το ένα χέρι πάνω σε μία από τις κατασκευές του χώρου πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό βάζοντας το κοινό της σε μία πολύ χαλαρωτική διάθεση.

«Το καλοκαίρι η ζωή μάλλον είναι ομορφότερη», έγραψε στο caption και λίγο μετά το κοινό άρχισε να σχολιάζει επαινώντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Την πόζα της Μαρία Μπεκατώρου με μπικίνι σχολίασε μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός