Η Σμαράγδα Καρύδη έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει στο Instagram: Μήπως να τη μιμηθείς;

Πατούλια Κατερίνα
Η Σμαράγδα Καρύδη έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει στο Instagram: Μήπως να τη μιμηθείς;

Αν θες να κάνεις σχόλιο σε φωτογραφία στο Instagram, φίλων, γνωστών μα και αγνώστων, διάσημων και μη, γίνε σαν την Σμαράγδα Καρύδη!

«Ασχολούμαι τόσο, όσο. Δεν έχω και μανία. Μου αρέσει όμως το Instagram, το παρακολουθώ», είχε εξομολογηθεί η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Κι αν παρακολουθείς κι εσύ το προφίλ της ηθοποιού στο Instagram, θα έχεις αντιληφθεί την εξωστρέφεια που δείχνει στα social media πια αλλά και την θετική της ματιά στα πράγματα.

Υπάρχει χολή εκεί έξω αλλά η Σμαράγδα δεν μασάει

https://www.instagram.com/p/CfhT0hGKT9i

«Υπάρχει μαύρη χολή στα social media», είχε αργότερα παραδεχτεί η Καρύδη σε όσα άκουσε για την ατάκα της περί μητρότητας. Κι όμως αυτή τη χολή η Σμαράγδα δεν της ασπάζεται, δεν την επηρεάζει, ξέρει να βγαίνει μπροστά και να χαρίζει το καλό της σχόλιο, ακόμα και στο Insragram.

«Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι ωραία, θέλω να με βάφουν και να με χτενίζουν ωραία. Αλλά μέχρι εκεί… Μετά από τόσα χρόνια ξέρουν πως είμαι, σε μερικές φωτογραφίες θα βγω και χειρότερη». Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει», είχε άλλωστε τονίσει μιλώντας για τη γεμάτη ζωή που ζει.

Κι όσο πιο γεμάτος είσαι, τόσο πιο απλόχερα μοιράζεις το like, το καλό σου σχόλιο. Κάπως έτσι, η Καρύδη είπε το μπράβο της στη Δέσποινα Βανδή για την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F

Και το σχόλιό της, πάντα γλυκό, πάντα με χιούμορ.

smaragda1.JPG

Και στην εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη, κι εκεί η Καρύδη παρούσα να πει την ευχή της την καλή για την ψυχούλα που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Γιατί οι άνθρωποι στις χαρές τους, θέλουν να ξέρουν ότι μοιράζεσαι κι εσύ τη χαρά τους.

smaragda2.JPG

Όπως και στα γενέθλια της 4χρονης Ada, της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά.

https://www.instagram.com/p/CgcSBd4L5k_

Ένα «να την χαίρεσαι» είναι το πιο απλό και to the point σχόλιο που μπορείς να κάνεις.

smaragda3.JPG

Αλλά και στη Δανάη Μπάρκα, ένα γλυκό φιλί για τη γιαγιά της, ήταν αρκετό για να έρθει το σχόλιο της Σμαράγδας.

https://www.instagram.com/p/CfYXB0XMSm0

Γιατί η γιαγιά της Δανάης είναι είδωλο!

smaragda4.JPG

Κι αν θες να γίνεις σαν τη Σμαράγδα στο Instagram, πες τον καλό τον λόγο, κι αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, σώπασε!