Η πρώην του Ben Affleck στο πλευρό του και ο πρώτος σύζυγος της Lopez στην επίθεση

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρώην του Ben Affleck στο πλευρό του και ο πρώτος σύζυγος της Lopez στην επίθεση

 (Photo by Pierre Suu/GC Images)

Ο Affleck κατόρθωσε να βρει την χρυσή ισσοροπία με την πρώην του, αλλά όχι και η Lopez. Οι προκλητικές δηλώσεις του πρώτου της συζύγου. 

Στον κόσμο του Hollywood δεν υπάρχουν μόνο σκάνδαλα ή διαζύγια που καταλήγουν σε πολύχρονες δικαστικές διαμάχες με μόνιμες αντιπαραθέσεις (βλέπε Jolie - Pitt). Υπάρχουν και εκείνοι οι celebrities που κατορθώνουν να βρουν την χρυσή ισορροπία για το καλό των παιδιών τους. Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα. Ήταν άλλωστε και η πρώτη που του ευχήθηκε για το γάμο του με την Jennifer Lopez. Ευχές έδωσε και ο πρώτος σύζυγος της λατίνας σταρ. Μόνο που τις συνόδευσε με αρκετή ειρωνεία.

Η πρώην και η νυν Jennifer

Το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι ολοκληρώθηκε, με την μεν Jennifer Lopez να γυρνά στις υποχρεώσεις της και στις συναυλίες της και τον Ben Affleck να επιστρέφει στις υποχρεώσεις του ως μπαμπάς. Μπορεί στο ταξίδι να είχε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Seraphina και την Violet, αλλά ο μικρότερος 10χρονος Samuel έμεινε με την μαμά του Jennifer Garner και με την επιστροφή του από την Γαλλία, θέλησε να περάσει χρόνο μαζί του. Οι φωτογράφοι εντόπισαν το πρώην ζευγάρι να περπατά έξω από το κολυμβητήριο, όπου είχαν πάει νωρίτερα τον γιο τους και να μιλούν πολύ θερμά μεταξύ τους. Φυσικά και του ευχήθηκε για τον γάμο του, τον οποίο γνώριζε εξαρχής, αφού ο Affleck είχε ήδη ανακοινώσει σε εκείνη και στα τρία τους παιδιά, τον επικείμενο γάμο του με την Jennifer Lopez, πριν παντρευτούν στο Las Vegas.

Σε αντίθεση με το πολιτισμένο κλίμα των σχέσεων Garner - Affleck, ο πρώτος σύζυγος της Lopez, Ojani Noa, δεν κράτησε την ίδια αξιοπρεπή στάση σεβασμού για την πρώην του. Σχεδόν την χαρακτήρισε εμμονική με τους αρραβώνες και τους γάμους, τους οποίους όμως βαριέται μετά από ένα χρονικό διάστημα: «Εύχομαι σε αυτήν και στον Ben τα καλύτερα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα διαρκέσει. Η Jen λατρεύει να είναι ερωτευμένη, αλλά έχει αρραβωνιαστεί έξι φορές. Ο Ben Affleck είναι ο σύζυγος νούμερο τέσσερα. Ήμουν ο νούμερο 1 σύζυγος και μου είπε ότι ήμουν η αγάπη της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τη νύχτα του γάμου μας, είπε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα».

https://www.instagram.com/p/CgryxrClSe4

Παρόλα αυτά, το νεόνυμφο ζευγάρι, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις του Noa, ετοιμάζεται για την μεγάλη δεξίωση του γάμου, την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ουκ ολίγοι αστέρες του Hollywood.

Ben Affleck-Jennifer Garner: Οι οικογενειακές τους φωτογραφίες που μας μπέρδεψαν πολύ!