Η Ευγενία Σαμαρά υποδέχτηκε τον Αύγουστο στην αγκαλιά του Γιάννη Ποιμενίδη

Η Ευγενία Σαμαρά υποδέχτηκε τον Αύγουστο στην αγκαλιά του Γιάννη Ποιμενίδη

Ευγενία και Γιάννη είστε το πιο hot ζευγάρι του καλοκαιριού.

Το διάλειμμά της από τα γυρίσματα του «Σασμού» απολαμβάνει η Ευγενία Σαμαρά , έχοντας φυσικά δίπλα της τον αγαπημένο της Γιάννη Ποινενίδη. Το ζευγάρι αγαπά το καλοκαίρι, γι' αυτό και κάνει συνέχεια αποδράσεις για να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες στιγμές, μακριά από τις υποχρεώσεις και τη ζέστη της Αθήνας.

Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές με τον σύντροφό της και τόσο τα όμορφα τοπία όσο και ο έρωτας (που δεν κρύβεται) ανάμεσά τους, ξετρελαίνεις τους ακολούθους της.

Η Ευγενία Σαμαρά με killer abs και όλοι σχολιάζουν: «Λυπήσου μας τις αγύμναστες»

Η Ευγενία Σαμαρά υποδέχτηκε τον Αύγουστο στην αγκαλιά του Γιάννη Ποιμενίδη

Με αφορμή τον ερχομό του Αυγούστου, η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, στην οποία κουρνιάζει στην αγκαλιά του και χαμογελά.

Στη λεζάντα του post έγραψε: «[August 1•Πλήρης]* Όλος ο Αύγουστος χωράει μέσα σε μια αγκαλιά κάτω από ένα σκίαστρο με ένα λοξό χαμόγελο».

https://www.instagram.com/p/Cgud8CMts3V

Τα σχόλια πλημμύρισαν από fans του ζευγαριού με ευχές για «Καλό μήνα» και εμείς ένα έχουμε να πούμε: Ευγενία και Γιάννη είστε το πιο hot ζευγάρι του καλοκαιριού.

Το love story Ευγενίας Σαμαρά - Γιάννη Ποιμενίδη

Ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Ευγενία Σαμαρά είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και είναι πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ΑNT1 «Η εκδρομή», ενώ πλέον συζούν σε ένα πανέμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά στο κέντρο είναι βγαλμένο από τα '70s αλλά εκείνη το λέει ζούγκλα

Οι δυο τους απολαμβάνουν πολλές στιγμές μαζί και σε κάθε ευκαιρία μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Σε συνεντευξή του στο περιοδικό ΟΚ τον περασμένο Ιούνιο, ο 33χρονος είπε για την καλή του: «Είμαστε επτά χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ "Εκδρομή" και έκτοτε είμαστε μαζί. Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος - για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον "Σασμό", γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω».

https://www.instagram.com/p/B1zA6cQoep-

Η Ευγενία Σαμαρά βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πευρό του Γιάννη και δεν το κρύβει. Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο είπε σε συνέντευξή της: «Μετράμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν τα έχω καταλάβει. Πλησιάζουμε τα επτά χρόνια σχέσης, και το γεγονός ότι δεν τα έχω καταλάβει κάτι σημαίνει. Μας δένει το ότι έχουμε κατακτήσει, δίχως να πασχίσουμε για αυτό, μια πολύ δική μας επικοινωνία, ένα θαυμασμό, έναν τρόπο να ισορροπεί ο ένας τον άλλο. Είναι σαν να βρήκα όλα όσα δεν έχω ως χαρακτήρας σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να μου τα επιβάλλει, μου τα μεταλαμπαδεύει. Αυτή η ισορροπία μεταξύ μας με έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι η καλύτερη σε ό,τι κάνω, με ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη εκεί όπου είμαι. Κι επειδή ακριβώς είμαι ευτυχισμένη προσωπικά, έχω αρμονία σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου».

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού.

Πηγή φωτογραφιών: @yiannis_poimenidis @eugeniasamara