Η Ευγενία Σαμαρά με killer abs και όλοι σχολιάζουν: «Λυπήσου μας τις αγύμναστες»

Πατούλια Κατερίνα
Η Ευγενία Σαμαρά με killer abs και όλοι σχολιάζουν: «Λυπήσου μας τις αγύμναστες»

Η τελευταία πόζα της Ευγενίας Σαμαρά από τη Σαμοθράκη φανέρωσε τους υπερ- γυμνασμένους κοιλιακούς της και οι fans της εξεγέρθηκαν.

Η Ευγενία Σαμαράξαναχτυπά. Η 35χρονη τηλεοπτική Στέλλα της σειράς Σασμός, απόλαυσε τις διακοπές της στη Σαμοθράκη κι εμείς απολαύσαμε τις πόζες της με μαγιό.

Στην επιστροφή της από τις διακοπές, η ηθοποιός, έκανε μια ακόμα δημοσίευση όπου η γωνία λήψης φανέρωσε τους πολύ πολύ γυμνασμένους κοιλιακούς της.

https://www.instagram.com/p/Cgcfo-YNiSY

Το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά στο κέντρο είναι βγαλμένο από τα '70s αλλά εκείνη το λέει ζούγκλα

Σωστή διατροφή και γυμναστική

Εννοείται πως το γραμμωμένο σώμα της ηθοποιού έγινε αντικείμενο σχολίων από τους fans της, που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την αψεγαδιαστη εικόνα της τηλεοπτικής Στέλλας.

«Τρώω πολλές σαλάτες, φρούτα εποχής, πίνω πάρα πολύ νερό και προσέχω ιδιαίτερα τους συνδυασμούς των τροφών. Δεν αποφεύγω τους υδατάνθρακες, αλλά θα τους καταναλώσω στο μεσημεριανό γεύμα. Φροντίζω να τρώω μικρά και συχνά γεύματα. Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Προτιμώ την αερόβια άσκηση όπως περπάτημα και ποδήλατο», έχει πει χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της για την αλλαγή στο σώμα της ενώ είχε πει χαρακτηριστικά για τα δέκα κιλά που κατάφερε να χάσει:

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά Η Εκδρομή ήμουν δέκα κιλά πάνω. Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου. Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε. Δεν έκανα καθόλου δίαιτα, όμως, ούτε αγχώθηκα. Απλά ξεκίνησα να μαγειρεύω ξανά σπιτικό φαγητό και επιστρέφοντας στην Αθήνα περπατούσα πολύ, οπότε τα έχασα. Αγαπώ το χορό –μικρή έκανα όλα τα είδη– και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω pilates».