Κατερίνα Καινούργιου: Το μελαγχολικό μήνυμα για το «σ'αγαπώ» και τη «συγγνώμη» από τη Μύκονο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κατερίνα Καινούργιου: Το μελαγχολικό μήνυμα για το «σ'αγαπώ» και τη «συγγνώμη» από τη Μύκονο

H παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς περνά εδώ και λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου στη Μύκονο. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι παρέα με καλούς φίλους προσπαθώντας να διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η 37χρονη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Instagram.

Το αινιγματικό μήνυμα της παρουσιάστριας

H Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε ένα Instagram-story με νοσταλγική διάθεση γράφοντας:

«Όλοι χρωστάμε κάπου ένα σ'αγαπώ και μια συγγνώμη...».

Παρά τις έντονες φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το ταξίδι τους στην Ιταλία, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Μια κίνηση της παρουσιάστριας στο Instagram ήρθε για να επιβεβαιώσει πως η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει unfollow τον πρώην σύντροφό της (στις 19 Ιουλίου) θέλοντας να απομακρυνθεί από εκείνον και να μην βλέπει τι κάνει σε καθημερινή βάση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικοδέσποινα του «Super Katerina» δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

katken13.jpg

H νυχτερινή έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου στην Μύκονο με αγαπημένα πρόσωπα

H οικοδέσποινα του «Super Katerina» έδωσε το παρών σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Μυκόνου όπου τραγούδησε η Άννα Βίσση. Στο πλευρό της για μια ακόμη φορά ο Νίκος Κοκλώνης, η Πηγή Δεβετζή και ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος. Η αγαπημένη παρέα διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τραγούδησε επιτυχίες της Ελληνίδας σταρ.

Η «Katken» δημοσίευσε ένα σύντομο video στον προσωπικό της λογαριασμό με το τραγούδι «Χωρίς το μωρό μου» στο οποίο βλέπουμε την Πηγή Δεβετζή και τον Νίκο Κοκλώνη να χορεύουν αγκαλιασμένοι.

H Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και ένα love story μόλις τελείωσε

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Νίκο Κοκλώνη για την στήριξη που της προσέφερε τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες. Ο παραγωγός (που φημίζεται για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του) την ρώτησε on air αν υπάρχει επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και έλαβε την εξής απάντηση: «Θα δείξει.. μην το περάσουμε οι 2 μας πάλι το καλοκαίρι... από συμπεριφορές θα εξαρτηθεί».

https://www.instagram.com/p/Cgt6EdWIT0M


«Πρώτη φορά …στο jet ski (έφτασα 37 για να με πείσουν …) Όμως ήμουν …μαζί σου@nkoklonis. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αγαπάς με όλο σου το είναι…Όταν όλοι απελπίζονται από την γκρίνια μου και κουράζονται από τις ανασφάλειές μου, εσύ στέκεσαι σα βράχος στο πλάι μου…Σ'αγαπάω αληθινα …μαζί σε όλα …💙», έγραψε κάτω από το post της η Κατερίνα Καινούργιου.

Τελικά οι 2 αγαπημένοι φίλοι έκαναν ξανά κοινές διακοπές αφού η παρουσιάστρια παραμένει «ελεύθερη και ωραία».

Οι φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρώην σύντροφός της, είναι και πάλι ζευγάρι. Οι πληροφορίες την θέλουν να βρέθηκε στην Ιταλική πρωτεύουσα μαζί του πριν 2 εβδομάδες όπου χαλάρωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακολούθησε το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Κρήτη και η «σιγή ιχθύος» του επιχειρηματία στο Instagram.

Οι δυο τους ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά προκειμένου να θολώσουν τα νερά, έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «ON time».

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, πράγμα που δείχνει ότι παρά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν καλές σχέσεις. Αυτό ωστόσο άλλαξε σήμερα αφού η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον επιχειρηματία και έδωσε τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ξανά ζευγάρι.

Πηγή κεντρικής: katken85

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της Κατερίνας Καινούργιου στην Μύκονο.