Η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να τραγουδήσει Γαρμπή και η Kαίτη φυσικά της απάντησε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να τραγουδήσει Γαρμπή και η Kαίτη φυσικά της απάντησε

Η αποτυχημένη προσπάθεια να τραγουδήσει και να χορέψει Καίτη Γαρμπή σκασμένη στα γέλια. Η Σμαράγδα Καρύδη υποστηρίζει πως όλα θα είναι ωραία αυτό το καλοκαίρι. 

Τα προηγούμενα χρόνια (προ πανδημίας και καραντίνας), η Σμαράγδα Καρύδη μας είχε συνηθίσει με τα γνωστά της video από τις διακοπές της, τα οποία γίνονται αμέσως viral λόγω του αυτοσχεδιασμού της και του χιούμορ της. Φέτος επανήλθε και έκανε μία απόπειρα να χορέψει αλλά και να τραγουδήσει γνωστό τραγούδι της Καίτης Γαρμπή το οποίο ταιριάζει με την περίσταση.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Καίτη Γαρμπή

Όλοι θυμόμαστε πριν από 6 χρόνια την «θραύση» που είχαν κάνει τα video της, με την προσπάθειά της να αναπαραστήσει κάποια από τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, αυτοσχεδιάζοντας στην αυλή του εξοχικού της στην Αίγινα. Η ευρηματικότητα της και κυρίως αυτό το σπάνιο χιούμορ που διαθέτει η Σμαράγδα, τα είχαν κάνει viral και τα like από τους θαυμαστές της έπεφταν «βροχή». Ας θυμηθούμε ένα από αυτά.

https://www.instagram.com/p/BI7ThH9jr8D

Η ηθοποιός εγκατέλεψε προς το παρόν αυτή την συνήθεια και φέτος αποφάσισε να επανέλθει. Αυτή την φορά με λαικό ρεπερτόριο και σε μία πρώτη προσπάθεια να χορέψει ξυπόλυτη και να τραγουδήσει το «Και αν ξυπόλυτη χορεύω» της Καίτης Γαρμπή, την οποία μάλιστα έκανε και tag. Δεν ολοκλήρωσε βέβαια όλο το τραγούδι γιατί δεν κρατήθηκε και έσκασε στα γέλια.

Η τραγουδίστρια παρόλα αυτά της απάντησε με πολλά φιλιά και επικρότησε την προσπάθειά της. Μένει να τις δούμε κάποια στιγμή μαζί σε ένα κοινό video.

garbi_karidi.JPG

Σμαράγδα αυτές τις ημέρες μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Σύμη, έχει επιστρέψει στο υπέροχο σπίτι της στην Αίγινα, όπου και θα περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αφού ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης, βρίσκεται στην Αθήνα λόγω και της παράστασης «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο 'Αλσος. Το τι σημαίνει το καλοκαίρι για εκείνη (είναι η αγαπημένη της εποχή) μας το εξήγησε δανειζόμενη πάλι τους στίχους από ένα τραγούδι, αυτή την φορά της καλής της φίλης Μαρίζας Ρίζου. Και όπως έγραψε: «Το καλοκαίρι μαζί θα φύγουμε παρέα. Κι ίσως ξυπνήσουμε κι αλλιώς να ζήσουμε. Κι όλα τα άγχη μας στο σπίτι να τ' αφήσουμε. Το καλοκαίρι μαζί και όλα θα είναι ωραία, σε πόλεις και νησιά και σε μικρά χωριά, θα θυμηθούμε πως είναι να ζεις κανονικά. Και μια στιγμή πριν το μεγάλο μου το βήμα και πριν πάρω το καινούργιο μου το σχήμα, με μια βόλτα ή με μια βουτιά, σπάω από χρόνια το γυαλί κι είμαι εδώ, ζωή. Αυτό το τραγούδι της Μαρίζας είναι το τραγούδι που σας αφιερώνω για φέτος το καλοκαίρι».

https://www.instagram.com/p/CgHzzb7qu1b

Εύκολα θα κάναμε διακοπές στο σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη στην Αίγινα

Τον επόμενο χειμώνα η Σμαράγδα θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να πρωταγωνιστεί στην υπέροχη παράσταση «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς.

https://www.instagram.com/p/Cb2ZbRpqKYn