Ελένη Φουρέιρα: H throwback φωτογραφία έκανε πιο έντονες τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πατούλια Κατερίνα
Ελένη Φουρέιρα: H throwback φωτογραφία έκανε πιο έντονες τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Ελένη Φουρέιρα ακυρώνει τις εμφανίσεις της για το καλοκαίρι, το κοινό της απορεί, οι φήμες περί εγκυμοσύνης φουντώνουν κι εμείς θέλουμε να δούμε την τραγουδίστρια μαμά και σύντομα!

Στις 7 Μαρτίου 2022, τη στιγμή που Ελένη Φουρέιρα έσβηνε 35 κεράκια στην τούρτα της, περιτριγυρισμένη από τους φίλους και την οικογένειά της, έκανε πιθανότατα μια ευχή!

Κι αν μαντεύουμε σωστά, η τραγουδίστρια που φέτος βιώνει μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα της, είναι πιθανό να βιώνει και μια από τις καλύτερες στιγμές και στην προσωπική της ζωή.

H Ελένη εκτός σκηνής

Οι εμφανίσεις της Ελένης ακυρώθηκαν για όλο το καλοκαίρι πριν μερικές μόνο ημέρες, κάτι που όλοι καταλαβαίνουν πως θα αποφάσιζε η Φουρέιρα μόνο για κάτι πολύ πολύ σημαντικό.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι» ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου ενώ πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, αυτή τη φορά για εμφάνισή της στην Κύπρο, εμφάνιση που η Ελένη περίμενε πώς και πώς.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι λόγοι υγείας εννοείται πως πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης και ήταν μερικές πόζες με μαγιό εκείνες που μπέρδεψαν το κοινό με τους σκληροπυρηνικούς fans της Φουρέιρα να εξηγούν πως οι φωτογραφίες είναι throwback από τις αρχές Ιουλίου, τότε που η Ελένη έκανε ανέμελα μπάνιο στη Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/Cftl9kNqx-2
https://www.instagram.com/p/Cf4bUOMKakS

To έτερο αινιγματικό post ήταν εκείνο στο οποίο η Φουρέιρα τόνιζε πως έφαγε τα πάντα εκτός από τη σαλάτα, γεγονός το οποίο οι fans απέδωσαν στο ότι η Ελένη είναι έγκυος και δεν τρώει σαλάτα.

Και για να πούμε την αλήθεια, ευχόμαστε στην Ελένη να είναι έγκυος, γιατί είναι κάτι που πολλές φορές έχει πει και η ίδια ότι θέλει να συμβεί.

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε πει η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ σε άλλη της δήλωση είχε πει χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γάμο και τη δυσκολία στο να γίνει μαμά