Η Ελένη Φουρέιρα στα πρώτα πλάνα με ακάλυπτη κοιλιά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης είναι «Fuego»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα στα πρώτα πλάνα με ακάλυπτη κοιλιά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης είναι «Fuego»

Ο φίλος της που «πρόδωσε» το βίντεο και τα πλάνα από το σπίτι της στα νότια προάστια. 

Την προηγούμενη Παρασκευή (22/07) η Ελένη Φουρέιρα, αναγκάστηκε να ακυρώσει μια προγραμματισμένη συναυλία της στην Κύπρο για λόγους υγείας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Λίγο αργότερα η δημοφιλής τραγουδίστρια εξέδωσε ανακοίνωση που ενημέρωνε τους fans πως ακυρώνει όλο το καλοκαιρινό της tour, γεγονός που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Η εκρηκτική performer δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει ακόμη κάτι, και παραμένει ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν λίγα 24ωρα η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε στον φακό με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgXCc3SKmSg

Ελένη Φουρέιρα: «Νιώθω άνετα με το σώμα μου και αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανείς»

Το πρώτο video και η ακάλυπτη κοιλιά της Ελένης Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Το μεσημέρι της Τρίτης (26.07) ο καλός φίλος και συνεργάτης της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης δημοσίευσε στα ένα βίντεο σε Instagram-story, στο οποίο βλέπουμε την τραγουδίστρια με casual look και ακάλυπτη κοιλιά.

Εμφανώς ευδιάθετη η Ελένη χαμογελά στον φακό φορώντας πράσινο crop top, τζιν σορτσάκι και μαύρα γυαλιά ηλίου ενώ λίγο αργότερα πόσταρε ένα video όπου μας δείχνει τις βουτιές του κολλητού της στην πισίνα.

Το μοντέρνο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα διατηρεί μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα Νότεια προάστια μαζί με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας έχει δείξει αρκετές γωνιές του σπιτιού της μέσα από τα posts που ανεβάζει στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CLcNsMDgC1h

Εμείς δεν έχουμε παρά να αντλήσουμε έμπνευση από τον μοντέρνο χώρο της, με το ευρύχωρο, ηλιόλουστο σαλόνι, τον άνετο καναπέ και την υπέροχη θέα. Η διακόσμηση είναι minimal και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο.

Η πλούσια γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας στεγάζεται στην κρεβατοκάμαρά της η οποία είνμαι σε τόνους του γκρι. Οι λευκοί καναπέδες και οι ολόσωμοι καθρέφτες κοσμούν το σαλόνι ενώ μια μεγάλη τζαμαρία οδηγεί στον εξωτερικό χώρο όπου βρίσκεται η πισίνα και ο κήπος.

https://www.instagram.com/p/CDCH7O0gk5P

Πηγή κεντρικής: foureira

Και κάπου εδώ ο λόγος πάει στην Ελένη και κάποιες δηλώσεις της περί μητρότητας

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε πει η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ σε άλλη της δήλωση είχε πει χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».