Σε πόλεμο η Victoria Beckham με τη νύφη της, Nicola Peltz: Δεν μιλιούνται

Πατούλια Κατερίνα
Σε πόλεμο η Victoria Beckham με τη νύφη της, Nicola Peltz: Δεν μιλιούνται

Η δύσκολη σχέση της Victoria Beckham με τη σύζυγο του γιου της Brooklyn που οδήγησε στο να μην ανέχεται η μία την άλλη.

Να που υπάρχουν σύννεφα στον παράδεισο της οικογένειας Beckham κι αυτή τη φορά είναι η Victoria πρωταγωνίστρια στον ρόλο της πεθεράς που έχει μια δύσκολη σχέση με την σύζυγο του πρωτότοκου γιου της Brooklyn.

Νύφη και πεθερά έχουν μια ανύπαρκτη σχέση

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six, η Victoria σχεδόν δεν μιλιέται με την 27χρονη Nicola Peltz, τη σύζυγο του γιου της Brooklyn με την οποία παντρεύτηκαν τον Απρίλιο.

Πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον των Beckham αποκάλυψε πως η νύφη και πεθερά δεν τα πηγαίνουν καλά:

«Δεν μπορεί η μία να ανεχτεί την άλλη. Το διάστημα που προηγήθηκε του γάμου ήταν καταστροφικό», τόνισε η πηγή που ανέφερε πως η Nicola δεν ήθελε με τίποτα να έχει η Victoria οποιαδήποτε σχέση με τον σχεδιασμό του γάμου και η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν μηδενική.

https://www.instagram.com/p/CgaBIBApkWU

Από τη μεριά της, η Victoria δεν βοηθήθηκε από αυτή τη συμπεριφορά όσο κι αν προσπάθησε να ζεστάνει τη σχέση της με την κόρη του δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz.

Η πηγή εξήγησε πως μιλάμε για ένα δράμα για την οικογένεια των Beckham που πλέον κατοικεί στο Μαϊάμι και έχει χάσει σχεδόν το παιδί της:

«Οι Beckham δεν έχουν μιλήσει με το παιδί τους τους τελευταίους μήνες και όλα έγιναν χειρότερα όταν ο Brooklyn πόσταρε το εξώφυλλο ου περιοδικού Tatler που αναφερόταν στη σύζυγό του ως η Νέα Κυρία Μπέκαμ».

Όσοι πάντως γνωρίζουν τη Nicola, η οποία κάνει καριέρα ως ηθοποιός πια, ίσως ζηλεύει την πεθερά της που είναι διάσημη παγκοσμίως και έχει όλη την προσοχή επάνω της, κάτι που συνέβη και στον γάμο του γιου της.

Πάντως, τις ημέρες αυτές, η Nicola έκανε μια ακόμα αλλαγή στην εμφάνισή της αλλάζοντας τα ξανθά μαλλιά με τα οποία τη γνωρίσαμε και έχοντας καστανό χρώμα επί κεφαλής.

Πάντως η Victoria, γιόρτασε πρόσφατα 23 χρόνια γάμου στο πλευρό του David, μιας και το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου του 1999.

Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με τον David, στην οποία έχει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, η 48χρονη έγραψε στη λεζάντα της:

https://www.instagram.com/p/CflKKJtoJD5

«Λένε ότι δεν είμαι αστεία, λένε ότι δεν χαμογελάω ποτέ. Έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει ο γάμος μας. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David είσαι τα πάντα μου, σε αγαπώ πολύ!!!!».