23 χρόνια γάμου και οι Beckhams συνεχίζουν να τρολάρουν τους haters και στην επέτειό τους

Ιωάννα Τζανή
23 χρόνια γάμου και οι Beckhams συνεχίζουν να τρολάρουν τους haters και στην επέτειό τους

Το ζευγάρι γιορτάζει την 23η επέτειο γάμου του - Το throwback βίντεο του David και η ανάρτηση-καρφί της Victoria προς τους haters της

Η Victoria Beckham και ο David Beckham είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και διαψεύδουν όσους πιστεύουν ότι ο γάμος (πόσω μάλλον όταν μετρά 23 ολόκληρα χρόνια) σκοτώνει τον έρωτα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου του 1999 και όπως καταλαβαίνεις, σήμερα έχει επέτειο γάμου. Τόσο η Victoria όσο και ο David, θέλησαν να ευχηθούν δημόσια ο ένας στον άλλον μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Και μπορεί η σχεδιάστρια μόδας να είναι γνωστή για την αυστηρή και σοβαρή έκφρασή της στις φωτογραφίες, ωστόσο σήμερα θέλησε να βγάλει προς τα έξω τον εύθυμο εαυτό της, στο απόλυτο τρολάρισμα της μέρας και στέλνοντας ένα επικό μήνυμα στους haters της, που πίστευαν ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν θα την... αντέξει.

https://www.instagram.com/p/Cd6DS4LoKvT

Όχι μόνο πέρασαν 23 χρόνια από τότε που το εμβληματικό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και τίποτα δεν στάθηκε ικανό να τους χωρίσει, αλλά ο David και η Victoria έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη, υπέροχη οικογένεια και είναι γονείς 4 παιδιών που λατρεύουν: του 23χρονου Brooklyn, του 19χρονου Romeo, του 17χρονου Cruz και της 10χρονης Harper.

Η ερωτική εξομολόγηση της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham: «Είσαι τα πάντα για μένα»

Οι αφιερώσεις των Beckhams για την 23η επέτειο του γάμου τους

Για τον εορτασμό της επετείου τους, η Victoria επέλεξε να τρολάρει εκείνους που την κορόιδευαν για το γεγονός ότι δεν χαμογελάει ποτέ - κάτι το οποίο αποτελούσε «καυτό» θέμα από τότε που έγινε μέλος των Spice Girls τη δεκαετία του '90.

Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με τον David, στην οποία έχει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, η 48χρονη έγραψε στη λεζάντα της:

«Λένε ότι δεν είμαι αστεία, λένε ότι δεν χαμογελάω ποτέ. Έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει ο γάμος μας. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David είσαι τα πάντα μου, σε αγαπώ πολύ!!!!».

https://www.instagram.com/p/CflKKJtoJD5

Εν τω μεταξύ, στο δικό του Instagram, ο David έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του, δημοσιεύοντας ένα throwback βίντεο που προκαλεί νοσταλγία στους fans του ζευγαριού. Στη λεζάντα του έγραψε: «Σαν σήμερα 23 χρόνια πριν, η Posh έγινε κυρία Beckham, αλλά θα είναι για πάντα Posh. Χρόνια μας πολλά! Ουάου, 23 χρόνια & 4 όμορφα παιδάκια. Σ’ αγαπώ, σε αγαπάμε όλοι».

https://www.instagram.com/p/CflLcheIntM

Ο γιος τους, Romeo Beckham, έκανε με τη σειρά του μια υπέροχη αφιέρωση στους γονείς του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στους καλύτερους γονείς του κόσμου, σας αγαπώ τόσο πολύ».

victoriabeckham_290971401_1106659933533197_6209705532839040697_n.jpg

Το ειδύλλιο της Victoria και του David Beckham ξεκίνησε το 1997, όταν γνωρίστηκαν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου της Manchester United. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και 2 χρόνια αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Brooklyn, ενώ το ίδιο έτος παντρεύτηκαν στο Κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία, με κουμπάρο τον ποδοσφαιριστή Gary Neville και page boy τον λίγων μηνών γιο τους.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες του David και της Victoria Beckham.

Πηγή φωτογραφιών: @davidbeckham