Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με μαγιό και πουκάμισο και για τον Θοδωρή Μαραντίνη ξεπερνά την Beyoncé

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με μαγιό και πουκάμισο και για τον Θοδωρή Μαραντίνη ξεπερνά την Beyoncé

Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού εντυπωσίασε τους followers της και, μέσα σε αυτούς, και τον τραγουδιστή.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τα κορίτσια που απολαμβάνουν το καλοκαίρι στο έπακρο. Κάθε χρόνο επισκέπτεται τη Μύκονο, η οποία έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά. Σε αυτό, φυσικά, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι εκεί ήταν που γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, το 2013 και ξεκίνησε ο έρωτάς τους.

Αυτήν την περίοδο, λοιπόν, η 36χρονη ηθοποιός συνεχίζει την ετήσια παράδοση και περνάει υπέροχες στιγμές στη Μύκονο. Χτες (4/8), μάλιστα, έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της και ένα λευκό πουκάμισο και το θέαμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που μέχρι και ο Θοδωρής Μαραντίνης έσπευσε να σχολιάσει.

Το σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη στην ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάου

Η Οικονομάκου έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και, όποτε ποζάρει με τρόπο που το αναδεικνύει, τα σχόλια δε σταματούν από τους followers της. Κάποιες φορές, όμως, μπαίνουν στο «παιχνίδι» και πιο διάσημα ονόματα.

https://www.instagram.com/p/Cg2HJRVNrKj

Αυτήν τη φορά, ο Θοδωρής Μαραντίνης είδε τις hot πόζες της ηθοποιού στη φωτογραφία και στο βίντεο της ανάρτησης και γρήγορα έσπευσε να σχολιάσει.

«Beyoncé φαε την σκόνη μας!!!!❤️», της έγραψε, με την Οικονομάκου να απαντά «JLo θα ήθελα παρακαλώ» και να συνοδεύει το σχόλιο με γέλια.

oikonomakou_sxolio_marantinis.jpg
oikonomakou_sxolio_marantinis2.jpg

Μην ξεχνάς πως η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ήρθαν πιο κοντά αυτήν τη χρονιά καθώς ήταν και οι δύο κριτές στο The Masked Singer και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δημιούργησαν μία παρέα με πολλή χημεία. Οπότε, τώρα, έχει αναπτυχθεί μία φιλική σχέση μεταξύ τους και μπορούν με ευκολία να κάνουν σχόλια ο ένας στον άλλον.

Από τη Μύκονο με αγάπη: Η Αθηνά Οικονομάκου έβγαλε τις πιο ωραίες φωτογραφίες με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη Μύκονο

Αυτές τις μέρες, η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες στο νησί της Μυκόνου, στις οποίες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το μαγιό της, με ένα ποτό στο χέρι ή ποζάρει με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.