Ο φόβος μήπως το σκάσει ο γαμπρός και η παρένθετη μητέρα - Φήμες και αλήθειες για Affleck και Lopez

Κατερίνα Μπούσιου
Ο φόβος μήπως το σκάσει ο γαμπρός και η παρένθετη μητέρα - Φήμες και αλήθειες για Affleck και Lopez

(Photo by Pierre Suu/GC Images)

Ο φόβος της Lopez μήπως το σκάσει ο γαμπρός, η γκρίνια της πρώην συζύγου και το συμβόλαιο με παρένθετη μητέρα. Αλήθειες και ψέμματα για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck. 

Στις περιπτώσεις ενός τόσο διάσημου ζευγαριού όπως είναι αυτή την εποχή οι Beniffer, πάντα θα τους ακολουθούν φήμες και σενάρια που αφορούν την σχέση τους και τα μελλοντικά τους σχέδια. Ωστόσο και από έγκριτα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, κάποιες φήμες που αφορούν στην Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, μπορεί να έχουν ψήγματα αλήθειας.

Η Jennifer φοβόταν μήπως ζήσει τον εφιάλτη του ξαφνικού χωρισμού

Μετά τον ξαφνικό γάμο τους και τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, η Lopez και ο Affleck έκαναν πολλές θαυμάστριες τους να δακρύσουν με το happy end στο πιο δημοφιλές αυτή την στιγμή love story. Λίγος ρομαντισμός χρειαζόταν αυτή την στιγμή στο Hollywood. Μόνο που οι κακές γλώσσες της showbiz έπιασαν γρήγορα «δουλειά» και διάφορα σενάρια - άλλοτε ακραία, άλλοτε αληθοφανή - έχουν αρχίσει να κατακλύζουν τα διεθνή media. Ένα από αυτά θέλουν την λατίνα τραγουδίστρια να είναι εκείνη που εμπνεύστηκε τον ξαφνικό γάμο στο Las Vegas, από τον φόβο μήπως δει να επαναλαμβάνεται ο εφιάλτης του χωρισμού, όπως έγινε 20 χρόνια πριν και το σκάσει ο γαμπρός τελευταία στιγμή. Και τότε ήταν αρραβωνιασμένοι και έκαναν σχέδια γάμου, αλλά η πίεση της δημοσιότητας (αυτή είναι η επίσημη εκδοχή) τους έφτασε στο τέλμα. «Η Lopez ήθελε να παντρευτεί τον Affleck από την επόμενη μέρα, όταν της έκανε πρόταση γάμου» λένε τα σενάρια.

Jennifer Lopez: Το ενδυματολόγικο χρονικό ενός honeymoon που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης

Η πρώην δεν τους αφήνει να ηρεμήσουν

Μία δεύτερη φήμη θέλει την πρώην σύζυγο του Ben Affleck και μητέρα των τριων παιδιών του, Jenniefer Garner, να μην αφήνει σε ησυχία το ζευγάρι, βρίσκοντας αφορμές να θυμίζει διαρκώς με μηνύματα και τηλεφωνήματα τις υποχρεώσεις του ως μπαμπάς. Εκείνη άλλωστε πήγε να συναντήσει ο Affleck, ευθύς αμέσως την επιστροφή του από τον μήνα του μέλιτος. Αυτό ωστόσο είναι λογικό. Βέβαια μην ξεχνάμε πως η Garner έχει αντέξει πολλά μαζί του. Ακόμη και στον αγώνα που έκανε για τον αλκοολισμό, εκείνη τον στήριξε με όλες της τις δυνάμεις. Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι θεωρούν πως ήταν από τις πρώτες που γνώριζαν για τον επικείμενο γάμο, καθώς εκείνος ενημέρωσε φυσικά και τα παιδιά του, πριν ταξιδέψει για το Las Vegas.

https://www.instagram.com/p/CgXUGWmp0pa

Έχουν ήδη συμφωνήσει με παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το παιδί τους

Με δύο παιδιά εκείνη και τρία εκείνος, κάποιος θα περίμενε πως ο οικογενειακός κύκλος έχει κλείσει. Παρόλα αυτά, είναι δυνατόν ένας τόσο μεγάλος - καρμικός έρωτας που πέρασε από τόσες αναποδιές για να ολοκληρωθεί έστω και δύο δεκαετίες μετά, να μην έχει και την χαρά ενός παιδιού; Παλαιότερα η Lopez υποστήριζε πως δεν θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της. Αλλά τα tabloids λένε τώρα, πως η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν έρθει σε συμφωνία με παρένθετη μητέρα, πρόθυμη με την καταβολή ενός ποσού που θα εξασφαλίσει την εχεμύθειά της, να φέρει το παιδί τους στην ζωή. Αυτό όμως το σενάριο, δεν φαίνεται πιθανόν προς το παρόν, υποστηρίζουν άλλα μέσα.

Το μόνο που είναι αλήθεια, είναι πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει την πιο λαμπρή δεξίωση της ζωής του, για να γιορτάσει τον γάμο του και θέλουν να είναι το πιο μεγάλο γεγονός των τελευταίων χρόνων στο L.A. Με δόξα και τιμή και αρκετή δημοσιότητα.