Ben Affleck:Το πρώτο άτομο που συνάντησε μετά τον μήνα του μέλιτος είναι η πρώην του Jennifer Garner

Ben Affleck:Το πρώτο άτομο που συνάντησε μετά τον μήνα του μέλιτος είναι η πρώην του Jennifer Garner

Μετά την εξόρμηση στο Παρίσι με την Jennifer Lopez, ο ηθοποιός βρέθηκε με την πρώην σύζυγό του και τον γιο τους, Samuel.

O Βen Affleck είναι στα καλύτερά του αφού μόλις επέστρεψε από την Πόλη του Φωτός όπου βρισκόταν με την Jennifer Lopez για τον μήνα του μέλιτος. Το νιόπαντρο ζευγάρι απόλαυσε τις βόλτες του στην Γαλλική πρωτεύουσα και δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Τόσο η τραγουδίστρια αλλά και ο ηθοποιός λατρεύουν τα παιδιά τους και φροντίζουν να περνούν μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

«Ο Ben και η Jennifer λατρεύουν να έχουν τα παιδιά τους κοντά. Μπορεί να είναι ασυνήθιστο να τα πάρουν μαζί τους στο μήνα του μέλιτος, αλλά είναι απολύτως λογικό για αυτούς», είπε μια πηγή από το στενό τους περιβάλλον στο HollywoodLife.

«Είναι και οι δύο τόσο απασχολημένοι, που κάθε φορά που κάνουν διακοπές, θέλουν πραγματικά τα παιδιά τους μαζί τους. Ο γάμος δεν αφορά μόνο αυτούς, έχουν ενώσει τις οικογένειές τους, οπότε δεν βρίσκουν τον λόγο να μην τον γιορτάσουν ως μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια», συμπλήρωσε η πηγή.

Ο Ben Affleck επέστρεψε στο Los Angeles χωρίς την Jennifer Lopez αφού εκείνη παρέμεινε στην Ευρώπη λόγω της προγραμματισμένης συναυλίας της στην Ιταλία, σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά της UNICEF. Ο 49χρονος ηθοποιός ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα αφού όπως αποκαλύφτηκε πρόσφατα θα επιστρέψει ως Batman στην ταινία Aquaman.

Garner και Affleck διατηρούν άριστες σχέσεις για τα παιδιά τους

Λίγο μετά την επιστροφή του στις ΗΠΑ, ο 49χρονος ηθοποιός συναντήθηκε με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner και τον 10χρονο γιο τους Samuel σε κολυμβητήριο στο Los Angeles.

Ο Affleck εθεάθη να κρατιέται χέρι χέρι με τον γιο του καθώς έφευγαν από το Pacific Palisades ενώ λίγο πιο πέρα βρισκόταν η Jennifer Garner με μια φίλη της. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ηθοποιό να κρατά τις τσάντες με τα απαραίτητα items για την πισίνα.

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης ήταν ντυμένος με casual διάθεση αφού εντοπίστηκε από τους παπαράτσι με ένα σκουρόχρωμο καρό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Η Jennifer Garner έδειχνε χαμογελαστή και χαλαρή ενώ δεν βγήκε μαζί από το κολυμβητήριο με τον πρώην σύζυγό της.

Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι

Το ατύχημα του 10χρονου γιου του Βen Affleck

Ο 10χρονος Samuel Affleck επισκέφθηκε πρόσφατα μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Los Angeles, συνοδευόμενος από τον μπαμπά του και την Jennifer Lopez. Κάποια στιγμή, ο γιος του ηθοποιού βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, μίας Lamborghini Urus.

Το κακό δεν άργησε να συμβεί αφού σύμφωνα με το TMZ, ο Samuel έκανε όπισθεν και χτύπησε μία λευκή BMW, που ήταν παρκαρισμένη από πίσω. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού μίλησε στο ET και διαβεβαίωσε ότι όλοι είναι καλά χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Γιατί ο Samuel δεν πήγε στο Παρίσι με τον μπαμπά του και την Jennifer Lopez

O Samuel Affleck ήταν ο μόνος που δεν ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με τον μπαμπά του, την Jennifer Lopez και τα άλλα μέλη της οικογενείας. Ο λόγος ήταν πως εκείνες τις ημέρες έμενε με τη μητέρα του Jennifer Garner. Μητέρα και γιος περνούσαν ποιοτικό χρόνο μαζί και έκαναν διάφορες δραστηριότητες. Ο Ben Affleck έσπευσε να συναντήσει τον 10χρονο γιο του αμέσως μετά την επιστροφή του στις ΗΠΑ.

Η αντίδραση της Jennifer Garner στον αρραβώνα Affleck-Lopez

«Ο Ben είχε ήδη ενημερώσει τη Jennifer και τα τρία παιδιά τους, Violet, Seraphina και Samuel, οπότε εκείνοι το ήξεραν. Η Jen είναι χαρούμενη και ξέρει πως η Jennifer Lopez είναι μια θετική επιρροή για τον πρώην άντρα της», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού στο E!News.

Ο χωρισμός Affleck-Garner

Δέκα ολόκληρα χρόνια κράτησε ο γάμος των δύο ηθοποιών, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Η είδηση του διαζυγίου τους το 2015 είχε ξαφνιάσει τους πάντες αφού το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένο.

https://www.instagram.com/p/4ky6LMQqDJ

«Δώσαμε χρόνο, πήραμε μια απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Ο γάμος μας απέτυχε. Αυτό συμβαίνει. Αγαπάω και σέβομαι κάποιον, αλλά δεν θα συνεχίσω να είμαι παντρεμένος μαζί του. Δεν θέλουμε να είμαστε το πρότυπο του παντρεμένου ζευγαριού μόνο για τα παιδιά μας. Ο γάμος μας ήταν ένας λόγος που άρχισα να πίνω, ήμουν παγιδευμένος. Υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας. Το ήξερα ότι ήταν καλή μαμά. Ελπίζω να ξέρει ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Έπρεπε να γίνω νηφάλιος, κι αυτό το ήξερα και το αναγνώριζα», είχε δηλώσει ο Ben Affleck για το διαζύγιό του με την Jennifer Garner.

Πηγή κεντρικής: apimages.com