«Μας διέλυσες» - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει surf και το κορμί του ξεσηκώνει τις θαυμάστριες του

«Μας διέλυσες» - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει surf και το κορμί του ξεσηκώνει τις θαυμάστριες του

Ένα video ενός λεπτού ήταν ικανό για να τις αναστατώσει και να γράψουν επικά σχόλια αποθεώνοντας τον αγαπημένο τους Κωνσταντίνο. 

Στον τόπο καταγωγής του, την Λευκάδα, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και εκτός από την μεγάλη συναυλία που έδωσε στο νησί, βρήκε χρόνο και για λίγες διακοπές αλλά και για θαλάσσια σπορ στα μέρη που μεγάλωσε. Το video που ανήρτησε όμως, τρέλανε τις θαυμάστριες του, αλλά όχι για τις επιδόσεις τους στο surf αλλά για το υπέροχο γυμνασμένο σώμα του.

«Αστέρι λαμπρό του νησιού μας»

Πολλοί καλλιτέχνες αυτό το καλοκαίρι αισθάνονται χαρούμενοι που μετά από δύο χρόνια πανδημίας, έρχονται σε επαφή με το κοινό τους. Οι ηθοποιοί μέσω των παραστάσεών τους και οι τραγουδιστές με τις συναυλίες τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ξεκινήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και από τους πρώτους του σταθμούς ήταν και η Λευκάδα, το νησί του. Από εκεί κατάγεται ο πατέρας του και εκεί μαζί με τα αδέλφια του, έχει περάσει τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής του. Η εμπειρία του φέτος από την συναυλία του ήταν μοναδική. Ο Λευκαδίτες τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο, το καμάρι τους και το λαμπρό τους αστέρι, όπως του έγραψαν στα social media.

https://www.instagram.com/p/CgwybRAtFXj

Λίγο ωστόσο πριν φύγει για την Πάργα όπου σήμερα είναι η επόμενη συναυλία του, έκανε μία στάση στους Εγκρεμνούς, την μαγευτική παραλία της Λευκάδας για να κάνει στα γαλαζοπράσινα νερά της, surfboard. Ανήρτησε το σχετικό video στο προφιλ του στο Instagram, αλλά πιστέψτε μας, κανείς δεν παρατήρησε τις επιδόσεις του και την ισορροπία του πάνω στην σανίδα, ούτε καν ότι έβαλε ως λεζάντα ένα στίχο από τα νέα του τραγούδια, γράφοντας: «Ένα ταξίδι ζωής και όπου φτάσουμε».

https://www.instagram.com/p/Cg4bHyxjtXR

Οι θαυμάστριες του στάθηκαν στο υπέροχο και καλογυμνασμένο σώμα του και τα σχόλια ήταν επικά. Άλλες του ζήτησαν να μην κάνει τέτοιες...ξαφνικές αναρτήσεις, άλλες ότι τους «διέλυσε», ενώ υπήρχαν και οι πιο στοργικές φανς, οι οποίες του ζήτησαν να προσέχει. Λογικά τα σχόλια.

argirosfan.JPG

Μη νομίζετε βέβαια, ότι ο Κωνσταντίνος αγαπά μόνο την Λευκάδα. Την ίδια αγάπη έχει και για το χωριό της μητέρας του Φωτεινής, η οποία κατάγεται από την Άμπλιανη Ευρυτανίας. Και μάλιστα προς τιμήν του, είχε τραγουδήσει στο παρελθόν και στην μικρή γιορτή του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού. Ο τραγουδιστής κρατά τις παραδόσεις και έχει ένα πολύ στενό δεσμό με την οικογένειά του. Φέτος μάλιστα είχε και την χαρά να ζήσει τον γάμο του αδελφού του Παύλου και φυσικά η καθιερωμένη φωτογραφία με τα τρίδυμα αδέλφια Αργυρού (Παύλος, Κωνσταντίνος και Κατερίνα) δείχνει και το πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους. Ο αδελφός του μάλιστα μαζί με την σύζυγό του Άννα Μαρία τον συνόδεψαν και στην συναυλία του στο νησί τους, όπου βρίσκονταν ήδη και οι γονείς τους.

adelfiaargirou.jpg

Κωνσταντίνος Αργυρός: O γάμος του αδερφού του, η εστεμμένη νύφη και οι τρυφερές φωτογραφίες

Ο τραγουδιστής θα ολοκληρώσει τέλη Αυγούστου τις συναυλίες του και τον ερχόμενο χειμώνα ετοιμάζει μία συνεργασία - έκπληξη, αφού θα βρίσκεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Σάκη Ρουβά. Η συνεργασία τους στο The Voice δημιούργησε μία φιλική σχέση μεταξύ τους και η συνεργασία τους ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Από τα πιο δυνατά μουσικά σχήματα της νέας σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CXv1H91t8Aq