Κωνσταντίνος Αργυρός και Χρήστος Μάστορας δέχθηκαν το πιο άβολο δώρο από fans

Κωνσταντίνος Αργυρός και Χρήστος Μάστορας δέχθηκαν το πιο άβολο δώρο από fans

Οι διάσημοι τραγουδιστές έζησαν σκηνές απείρου κάλλους στο stage, με τις αντιδράσεις τους να γίνονται viral.

Ένα νέο, άκρως άβολο trend έχει κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα στις συναυλίες Ελλήνων τραγουδιστών. Ο λόγος για το... πέταγμα γυναικείου σουτιέν στους ερμηνευτές όσο εκείνει βρίσκονται επί σκηνής. Μετά το πρόσφατο περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Χρήστος Μάστορας έγινε αποδέκτης ενός στηθόδεσμου πάνω στην σκηνή.

Το απρόοπτο συνέβη στη συναυλία των Μελισσών στο Αλκαζάρ στην Λάρισα. Μία θαυμάστρια του group πέταξε τον στηθόδεσμό της στη σκηνή, ο τραγουδιστής το πήρε γελώντας και το μετέφερε σε άλλο σημείο.

Ο Χρήστος Μάστορας μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη σε ένα απολαυστικό viral video

Πριν λίγα 24ωρα παρόμοιο σκηνικό βίωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία του στη Χαλκίδα. Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε ξαφνικά με ένα σουτιέν στα χέρια, με την αντίδρασή του να γίνεται αργότερα viral στο TikTok.

H διαδικτυακή περιπέτεια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ένα μεγάλο σοκ βίωσε πριν λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν αντιλήφθηκε πως επιτήδειοι παριστάνουν εκείνον στο Tinder. Μια νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία έπεσε θύμα ενός απατεώνα ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει πολύ προσωπικές φωτογραφίες υποδυόμενος τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή.

Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ του SBS «Insight», όπου η Torrie Marshall εξιστορεί πώς ταίριαξε με έναν τύπο στο Τinder με το όνομα «Στέλιος», που χρησιμοποιούσε στο προφίλ του τις φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή, σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail.

Όταν τελικά κατάφεραν να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα πουν από κοντά, η Torrie Marshall έλαβε ένα μήνυμα από τον υποτιθέμενο «Στέλιο», ο οποίος της ζητούσε να του στείλει ακόμα ένα ακατάλληλο video, προκειμένου να τη συναντήσει κοντά στο ξενοδοχείο που υποτίθεται ότι έμενε.

Η κοπέλα δέχθηκε, όμως μόλις του το έστειλε, ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε και από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Η κοπέλα απογοητεύτηκε και διηγήθηκε την ιστορία σε έναν φίλο της, ο οποίος της πρότεινε να ψάξει τις φωτογραφίες στο Google, με αποτέλεσμα να καταλάβει πως ο άγνωστος παρίστανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πρόσφατες πόζες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Instagram με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση.