Κωνσταντίνος Αργυρός: O γάμος του αδερφού του, η εστεμμένη νύφη και οι τρυφερές φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κωνσταντίνος Αργυρός: O γάμος του αδερφού του, η εστεμμένη νύφη και οι τρυφερές φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που έβγαλαν τα τρίδυμα αδέρφια Αργυρού.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/7) πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος του αδερφού του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλου και της Άννας Μαρίας Αναξαγόρου. Το ζευγάρι μετρά έξι χρόνια κοινής πορείας και είχε πραγματοποιήσει ήδη έναν πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2021.

Ο Παύλος Αργυρός και η εστεμμένη σύζυγός, πρώην Μις Κύπρος, του αποφάσισαν να ανεβούν και τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον στον Πύργο Μελισσουργού, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Argiros9.jpg

Οι λαμπεροί καλεσμένοι δημοσίευσαν αργότερα στιγμιότυπα από την τελετή στα social media, όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε live αρκετές από τις επιτυχίες του.

argiros2.jpg

O δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram δύο φωτογραφίες από τον γάμο του αδερφού του. Στη μία βλέπουμε το νεόνυμφο ζευγάρι, ενώ στην άλλη τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ποζάρει δίπλα στα δυο αδέρφια του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ποζάρει με τα δίδυμα αδέρφια του

1658126265730-374619060-argiros1.jpg

Η σχέση του τραγουδιστή με τα δίδυμα αδέλφια του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του (Παύλος και Κατερίνα), είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στις 21 Μαΐου του 1986. Η γέννησή τους ήταν το πρώτο θέμα εκείνες τις ημέρες στον Τύπο αφού δεν είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στη χώρα μας.

«Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής.

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του. Ο αδελφός του Παύλος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα ενώ η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της όπου εργάζεται ως δικηγόρος. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρέφει μεγάλη αδυναμία και στους δύο και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί τους. Σύντομα ο Παύλος Αργυρός θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Άννα-Μαρία και ο Κωνσταντίνος θα είναι πια ο μοναδικός εργένης της οικογενείας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον δίδυμο αδερφό του: «Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos