Υβόννη Μπόσνιακ+ Αντώνης Ρέμος: Η minimal μεζονέτα, ο γάμος & ο Άγιος Βαλεντίνος που τους «σημάδεψε»

Υβόννη Μπόσνιακ+ Αντώνης Ρέμος: Η minimal μεζονέτα, ο γάμος & ο Άγιος Βαλεντίνος που τους «σημάδεψε»

Τα 12 χρόνια κοινής πορείας, ο ερχομός της κόρης τους ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ο παραμυθένιος γάμος και η minimal μεζονέτα στη Γλυφάδα.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος είναι μαζί παραπάνω από μία δεκαετία (12 χρόνια συγκεκριμένα) και αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όλο αυτό χωρίς να το έχουμε εμείς «πολύ-καταλάβει», μιας και οι δυο τους αποφεύγουν την υπερπροβολή και τα φώτα και προτιμούν να κρατούν για τον εαυτό τους την προσωπική τους ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CDGUIjnjq2Y
https://www.instagram.com/p/CeGWLRRj5et
https://www.instagram.com/p/CdTeGPYDVBj
https://www.instagram.com/p/CPyE3wWDpGw
https://www.instagram.com/p/B0Y0_nrofZU

Αυτή η «προσωπική ευτυχία» ολοκληρώθηκε με την έλευση της κόρης τους, Ελένης, με την οποία μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια. Πρόκειται για μια minimal μεζονέτα στη Γλυφάδα πλάνα της οποίας βλέπουμε ελάχιστες φορές στο προσωπικό προφίλ του μοντέλου στο Instagaram. Δεδομένου ότι η δεύτερη μεγάλη της αγάπη μετά τη μόδα, είναι η μαγειρική, κυρίως μας δείχνει την κουζίνα και το τραπέζι όπου δημιουργεί τις συνταγές της.

Το σπίτι στη Γλυφάδα

https://www.instagram.com/p/CUZfoVwD6qv
https://www.instagram.com/p/CSuDYbqonXy
https://www.instagram.com/p/CVQGczyFJAU
https://www.instagram.com/p/CEMZLnAjSyS
https://www.instagram.com/p/B_o9iZwDu-2
https://www.instagram.com/p/CAQQhZQDWwe
https://www.instagram.com/p/B-Wxl3ujurR
https://www.instagram.com/p/B-14rTXDXPp
https://www.instagram.com/p/B8if3A2joQq
https://www.instagram.com/p/BdIO1xGndUa
https://www.instagram.com/p/BckKIOVH1qF
https://www.instagram.com/p/BNm9szUDKQ_

Ο γάμος

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο υπέροχο και γεμάτο ανθισμένες ροδιές κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη, με παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη. Ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο πλαίσιο μιας ρομαντικής τελετής στην άκρη της λίμνης του κτήματος, με μια guest list 500 καλεσμένων.

Την 37χρονη συνόδευσε μέχρι εκεί ο πατέρας της, ενώ έφτασαν μέσα σε παραδοσιακή βαρκούλα, συνοδεία κεφαλλονίτικων καντάδων. Ο στολισμός άφησε εποχή χάρη στα baby’s breath λουλούδια και τις λευκές τουλίπες που «έντυσαν» με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Ο Αντώνης Ρέμος φορούσε Brook Brothers κοστούμι και η Υβόννη Μπόσνιακ νυφικό που έραψε η ίδια. Κουμπάροι ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

https://www.instagram.com/p/Bn1vNNpH1oa

https://www.instagram.com/p/Bn2_pAdHuzb/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bn_SoE7HoGw
https://www.instagram.com/p/Bm6XciNH5T9
https://www.instagram.com/p/Bm5wHhWn2iA
https://www.instagram.com/p/Bnwbgdii72j
https://www.instagram.com/p/BnwtYAxiGqL
https://www.instagram.com/p/CFJoHB3D6nz
https://www.instagram.com/p/BnxE3lCBuG5
https://www.instagram.com/p/BnxU6PjBUdo

Ο καρπός του έρωτα του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τρία χρόνια πριν παντρευτούν, το 2015. Η Υβόννη Μπόσνιακ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το πρωί του Σαββάτου, 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. «Το παιδί του έρωτα», όπως την αποκαλούν.

Έτσι, σαν σε ταινία, την ημέρα των ερωτευμένων το ζευγάρι έλαβε το καλύτερο δώρο, με τον τραγουδιστή να γνωστοποιεί τα ευχάριστα νέα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Χωρίς να κρύβει τη χαρά του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με τις δύο γυναίκες τις ζωής του: «Το θαύμα θέλει δύο!!! Η ημέρα της ζωής μας. 14 Φεβρουαρίου 2015! Η ημέρα της παντοτινής αγάπη»

https://www.instagram.com/p/zFEiyIRE3b

Η περήφανη μαμά με τη σειρά της είχε γράψει σε αντίστοιχη ανάρτηση: «Κράτα μου το χέρι και μην φοβάσαι τίποτα. Καλωσήρθες στη ζωή μας άγγελέ μας. Σε ευχαριστώ Αντώνη».

https://www.instagram.com/p/zFzoPJguRN

Μερικές ακόμη υπέροχες φωτογραφίες με τη μικρή Ελένη Πασχαλίδη:

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz
https://www.instagram.com/p/CLR4B2gjRPl
https://www.instagram.com/p/B8jqHFXgX09

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Υβόννη Μπόσνιακ είχε πει συγκινημένη: «Νιώθω πολύ ευγνώμων και ευλογημένη για τη ζωή μου. Πίστευα ότι θα είμαι αυστηρή μαμά, αλλά όταν είσαι μανούλα πώς να είσαι αυστηρή; Πάντως εγώ σίγουρα είμαι πιο αυστηρή από τον Αντώνη. Η σχέση τους είναι μαγική. Είναι υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα για μπαμπά του παιδιού μου. Η μικρή έχει έρωτα με τον μπαμπά της, λέει ότι θα τον παντρευτεί. Είναι καλό παιδί».

Ενώ όταν το 2016 βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχαν την πιο απολαυστική «μαμαδο-συζήτηση», μιας και ήταν και οι δύο σε ενδιαφέρουσα το ίδιο διάστημα. «Αυτό κάνουν τα μωρά, μας ομορφαίνουν. Ξεκίνησα να ασχολούμαι ξανά με τον εαυτό μου αρκετό καιρό μετά τη γέννα. Ένιωθα τύψεις να την αφήσω, δεν μπορούσα. Μου πήρε 4-5 μήνες να βγω μια βόλτα. Τώρα είναι πια 20 μηνών, περπατάει, τρέχει και είναι μόνο χαρά. Κανένα άγχος. Η πρώτη της λέξη ήταν το "γκολ". Μετά άρχισε να λέει "μπαμπά, γιαγιά" και μετά "μαμά". Κάποιες φορές την κοιτάζω απλά και σκέφτομαι αν είναι δικιά μου. Μόνο όταν γίνεσαι μαμά το καταλαβαίνεις αυτό. Είναι κολλημένη πάνω μου αλλά και στον μπαμπά. Θέλω να "ρουφήξω" κάθε στιγμή μαζί της. Κάποιες φορές φοβάμαι μην την πνίξω με τα φιλιά μου».

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του, μιλώντας στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, είχε πει. «Όλα ξεκινούν από το σπίτι. Και τώρα ακόμη κάποια στιγμή μπορεί η μάνα μου να γυρίσει και να μου δώσει ένα χαστούκι. Ήταν και μάνα και πατέρας μαζί. Ένας κέρβερος και ένας άγγελος μαζί. Ήξερε πού να δώσει το χάδι της και την αγκαλιά της. Αυτά τα μαθαίνεις από το σπίτι και τα βρίσκεις μετά μπροστά σου. Εγώ αυτό θέλω να κάνω και στην κόρη μου. Γεννήθηκε 14 Φεβρουαρίου και είναι το παιδί του έρωτα. Για πρώτη φορά είχε έρθει σε συναυλία μου όταν ήταν δύο ετών, για λίγο στην Πάτρα. Είχα πολύ τρακ που είχα το παιδί μου από κάτω, δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο άγχος».

Για τη γνωριμία του με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο τραγουδιστής είχε πει στον Μαρίνο Βυθούλκα και το People: «Τίποτα δεν έγινε τυχαία, ούτε η εγκυμοσύνη της Υβόννης προέκυψε. Όλα ήρθαν συνειδητά και με θέληση. Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα να γίνω πατέρας. Δόξα τω Θεώ, το καταφέραμε και μακάρι να κάνουμε κι άλλο παιδάκι. Βέβαια αυτό που λένε μερικοί, ότι όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, αμέσως καταλαβαίνεις αν θα είναι η γυναίκα της ζωής σου ή η μητέρα των παιδιών σου, είναι μεγάλο ψέμα. Στη δική μου περίπτωση, τώρα, γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Τότε έβγαινα από το πρόβλημα που λεγόταν "Ηρακλής" και ήμουν στο καναβάτσο. Εγώ και τα θηρία-εφιάλτες που έπρεπε να αντιμετωπίσω καθημερινά: Προσωποκρατήσεις, εκδιώξεις και δικαστήρια. Ξαφνικά λοιπόν, ύστερα από προτροπή ενός φίλου, ένα βράδυ του 2010 βγήκαμε για ποτό στο Ακρωτήρι στο Ελληνικό, χωρίς να έχω καμία απολύτως διάθεση. Στην παρέα μας ήταν και η Υβόννη με μια φίλη της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωριζόμασταν. Η Υβόννη είναι Δίδυμος και ελεύθερο πνεύμα. Αμέσως μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη ζωή και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Θέλαμε απλά να περάσουμε το χρόνο μας ωραία. Ε, τελικά το χρόνο μας τον περνάμε ωραία σχεδόν εννέα χρόνια! Αν μου έλεγες τότε πως τα πράγματα θα είχαν αυτή την εξέλιξη, σίγουρα δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω».

Περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί