Μα δε γίνεται να μη δεις αυτές τις φωτο του Αντώνη Ρέμου με τις γυναίκες της ζωής του, Υβόννη+ Ελένη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μα δε γίνεται να μη δεις αυτές τις φωτο του Αντώνη Ρέμου με τις γυναίκες της ζωής του, Υβόννη+ Ελένη
Instagram

Δες πόσο έχει μεγαλώσει η 7χρονη Ελένη με τα καστανόξανθα μακριά μαλλιά. 

Στη Μύκονο βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ. Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας συνοδεύει για μια ακόμη χρονιά τον τραγουδιστή σε αρκετούς προορισμούς όπου θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες του συναυλίες. Η 7χρονη κόρη τους, Ελένη Πασχαλίδη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους, με την οικογένεια να συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση.

Οι οικογενειακές διακοπές του Αντώνη Ρέμου στο νησί των ανέμων

Απόψε το βράδυ, Πέμπτη (28/7) ο 52χρονος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στη σκηνή μαζί με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Mohamed Ramadan, σε ένα από τα πιο εμβληματικά μαγαζιά της Μυκόνου στην παραλία της Ψαρρού. Πληθώρα επωνύμων αναμένεται να δώσει το «παρών» ενώ οι θαυμαστές των ερμηνευτών από τη Μέση Ανατολή έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους για τα πρώτα τραπέζια.

Η οικογένεια του τραγουδιστή βρίσκεται ήδη στο Νησί των Ανέμων και η 37χρονη Υβόννη δεν σταμάτησε να δημοσιεύει εντυπωσιακά στιγμιότυπα στο Instagram. Η υπερήφανη σύζυγος και μητέρα πόσταρε μια φωτογραφία της 7χρονης από τη φάρμα που επισκέφτηκαν στο νησί. Η κόρη του ζευγαριού κάνει ιππασία και τρέφει μεγάλη αγάπη προς τα άλογα.

Λίγο αργότερα το μοντέλο πόσταρε μερικές φωτογραφίες της με πορτοκαλί μπικίνι, «βάζοντας φωτιά» στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν σαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CghS2KTjTln

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος χέρι - χέρι με την κορούλα τους σε ταξίδι στις Κάννες

Ρέμος και Μπόσνιακ έχουν δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια

Πριν λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι και η κόρη τους βρέθηκαν στην Ίο λόγω προγραμματισμένης εμφάνισης του τραγουδιστή. Η Υβόννη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από το άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών τους. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει εκείνη που βλέπουμε τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους, όσο ατενίζουν αγκαλιασμένοι το γαλάζιο της θάλασσας.

remos_eleni.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction, ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την κόρη του. «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα», είπε on camera ο Αντώνης Ρέμος.

Πηγή κεντρικής: yvonini