Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους
ndpphoto.gr

Διπλή γιορτή με τα γενέθλια της Δανάης - Η ονειρική μέρα του γάμου τους στην Σύρο και η φετινή συνεργασία τους. 

Ένα χρόνο πριν, το ζευγάρι ζούσε στην Σύρο - τόπο καταγωγής της Δανάης - την ωραιότερη στιγμή του. Ένας γάμος που ήρθε να σφραγίσει έναν δυνατό έρωτα και ένα μυστήριο που κατέληξε για την Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου σε ένα ολονύχτιο πάρτυ με τους φίλους τους στην παραλία. Η ηθοποιός εκτός από την πρώτη της επέτειο με τον αγαπημένο της, έχει σήμερα, έναν ακόμη λόγο να γιορτάζει.

https://www.instagram.com/p/B-1mvYZpOE_

«Εγώ θα σε αγαπώ και μη σε νοιάζει»

Η ιστορία της αγάπης τους μοιάζει σαν παραμύθι. Δύο νέα, όμορφα και ταλαντούχα παιδιά που ερωτεύτηκαν δυνατά (αν και πέρασαν 7 μήνες από την γνωριμία τους για να βγουν το πρώτο τους ραντεβού) και ένωσαν τις ζωές τους με στόχο μία κοινή ζωή γεμάτη αγάπη αλλά και πολύ χιούμορ, όπως συχνά λέει η Δανάη.

https://www.instagram.com/p/CQV1AtMF0Pv

Ακόμη και η πρόταση γάμου όπως είχε πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ήρθε ως μία φυσική συνέχεια της σχέσης τους. Απλά και όμορφα: «Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη έγινε γιατί δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο».

Η πρόταση έγινε την ημέρα των γενεθλίων της σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια και ο γάμος τους, έγινε επίσης στις 7 Αυγούστου, την ίδια μέρα στο δημαρχείο της Σύρου. Ως δώρο ζωής για την Δανάη από τον αγαπημένο της. Λίγες μόνο ώρες μετά την τελετή, η πεθερά της και ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού (με το υπέροχο μποέμ στυλ στον γάμο) περιέγραψε με λίγα λόγια όσα έγιναν εκείνη την ημέρα: «Ο γάμος τους! Η αγάπη τους!»

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η γκάφα στο ταξίδι του μέλιτος και το δίλημμα για τη μητέρα του

https://www.instagram.com/p/CS365gJItek

Το πάρτι που ακολούθησε δίπλα στην θάλασσα έφερε κοντά τους όλους τους αγαπημένους τους φίλους, ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί και με τον γαμπρό να τραγουδά με το συγκρότημά του, τους Polkar.

Η φετινή συνεργασία και η αγκαλιά από την πεθερά της

Αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι συνεργάζεται για πρώτη φορά, αφού και οι δύο συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Αντιγόνη». Το βράδυ της Παρασκευής παίζοντας στην Επίδαυρο και λίγο πριν την σημερινή τους επέτειο, η Δανάη δέχθηκε τα συγχαρητήρια και την θερμή αγκαλιά της πεθεράς της, Φιλαρέτης.

Το πόσο θερμή και όμορφη είναι η σχέση τους, μας το είχε αποκαλύψει η μαμά του Γιώργου, μιλώντας πριν από μερικούς μήνες για πρώτη φορά για τον γάμο του γιου της. Εδώ ισχύει το κλισέ «να βρείτε μία πεθερά να σας αγαπάει, όπως η Φιλαρέτη την Δανάη». Γιατί όπως είχε πει: «Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Και η μαμά μαζί και η γιαγιά του που τον λατρεύει».

https://www.instagram.com/p/CVxap74omTp