Γιώργος Παπαγεωργίου: Η γκάφα στο ταξίδι του μέλιτος και το δίλημμα για τη μητέρα του

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η γκάφα στο ταξίδι του μέλιτος και το δίλημμα για τη μητέρα του

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα» ενώ αναφέρθηκε και σε άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο του.

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δε μίλησε μόνο για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα» που κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιανουαρίου, αλλά και τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη στην Σύρο αλλά και για τη σχέση με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Το απρόοπτο στο ταξίδι του μέλιτος

https://www.instagram.com/p/CTdy3edqsqZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι επέλεξε την Ιταλία ως προορισμό για τον μήνα του μέλιτος, γιατί είναι μια χώρα που αγαπούν και οι δύο. Επισκέφθηκαν την Βενετία όπου απόλαυσαν το καλό φαγητό, τα αξιοθέατα και έκαναν ρομαντικές βόλτες. Ο ηθοποιός όμως αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ότι αυτό το γαμήλιο ταξίδι εκτός από την ρομαντική ατμόσφαιρα τον έβγαλε...εκτός budget. Δεν ήταν τα δώρα που πήρε στη γυναίκα του, ή τα έξοδα για τις βόλτες τους, αλλά οι...κλήσεις που πήρε από την ιταλική αστυνομία! Παρά την ασφαλή του οδήγηση, συγκέντρωσε 5 κλήσεις μόλις σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν γνώριζε ότι στο κέντρο της πόλης υπήρχαν συγκεκριμένες ζώνες στις οποίες δεν επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων, με αποτέλεσμα να δέχεται την μια κλήση μετά την άλλη. Μετά το αρχικό σόκ, άρχισε να το αντιμετωπίζει με χιούμορ, γιατί για το κορίτσι που αγαπά εδώ και 4 χρόνια, θα έκανε τα πάντα και δεν ήθελε με τίποτε να χαλάσει η διάθεσή τους.

Ο γάμος με την Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο

mixalaki gamos

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη επισφράγισαν τον Αύγουστο, τον έρωτά τους στην μαγευτική Σύρο (γενέτειρα της ηθοποιού). Η Δανάη Μιχαλάκη έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς ανέβαινε τα σκαλιά του Δημαρχείου Ποσειδωνίας ενώ αργότερα οι μελλόνυμφοι κατέφθασαν στην παραλία Κόμητομέσα σε ένα cabrio αυτοκίνητο.

Λίγοι στενοί φίλοι του ζευγαριού, οι οικογένειες καθώς και οι συμπρωταγωνιστές της Δανάης από τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το παρών στο γαμήλιο πάρτι που ξεκίνησε με τη δύση του ηλίου. Ο Γιώργος και η Δανάη δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να φωτογραφίζονται με τους καλεσμένους τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς.



Η σχέση με την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού



Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην Ελένη για την αρχή της καριέρας του αλλά και το πόσο τον έχει δυσκολέψει το όνομα της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού. «Προσπαθούσα πάντα διπλά για να μη με συγκρίνουν με τη μητέρα μου» ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα»

https://www.instagram.com/p/CXJWt-3AiJ2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου «Σκοτεινή θάλασσα» κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, στις 22:30, και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30. Η σειρά έχει αρκετά στοιχεία θρίλερ και έχει θέμα μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί και υποδύεται έναν χημικό που πάσχει από διπολική διαταραχή.

Ο Χρήστος Δελλής (Γιώργος Παπαγεωργίου), χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού, αλλά κυρίως μέσα του. Τον ρόλο της μητέρας του, υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα.



Πηγή κεντρικής: @elenimenegaki

skoteini thalassa1 copy

Σκοτεινή θάλασσα: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο Μεσολόγγι - Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ευχή της Κομνηνού για το εγγόνι που θέλει

Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδο (photos)