Reunion για Φαμέλη, Μιχαλάκη και Τρίγγου - Και όλοι θυμηθήκαμε ξανά τις Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Μπούσιου
Reunion για Φαμέλη, Μιχαλάκη και Τρίγγου - Και όλοι θυμηθήκαμε ξανά τις Άγριες Μέλισσες

Όταν η Αργυρώ του Σασμού συνάντησε τις παλιές της φίλες απο το Διαφάνι. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην παράσταση «Αντιγόνη». 

Η χθεσινή παράσταση της «Αντιγόνης» στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, συγκέντρωσε αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί για να χειροκροτήσουν τους συναδέλφους τους. Πρώτη και καλύτερη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και έτσι είχαμε το reunion που μας θύμισε ξανά τις Άγριες Μέλισσες.

Η Θεοδοσία ξανά με την Ασημίνα και τη Δρόσω

Η Χριστίνα, δηλαδή η Αργυρώ του Σασμού, πριν βρεθεί στην σειρά του Alpha, είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία ως η Θεοδοσία των Άγριων Μελισσών. Μπορεί το τηλεοπτικό τέλος της να ήταν άδοξο, καθώς δολοφονήθηκε (σε μία επική για την σειρά σκηνή), αλλά αυτή η συνεργασία δημιούργησε μία δυνατή φιλία με αρκετούς συναδέλφους της. Και έτσι χθες το βράδυ θέλησε να τιμήσει την Δρόσω και την Ασημίνα, δηλαδή την Δανάη Μιχαλάκη και την Έλλη Τρίγγου, οι οποίες συμπρωταγωνιστούν στην «Αντιγόνη» και με τις οποίες στα backstage της σειράς, ήταν αχώριστη. Μάλιστα όπως έγραψε ως σχόλιο στην αναμνηστική φωτογραφία που τράβηξαν, ήταν η πρώτη φορά που οι φίλες της έπαιζαν στην Επίδαυρο και αυτό αν μη τι άλλο ήταν σημαντικό: «Πρώτη Επίδαυρος για τα φιλαράκια μου χθες! Αγάπη και συγκίνηση».

https://www.instagram.com/p/Cg6uWv-oo9m

Η Χριστίνα είχε βρεθεί και στον γάμο της κολλητής της πια, Δανάης Μιχαλάκη, τον περσινό Αύγουστο στην Σύρο και είχε συγκινηθεί όπως είχε δηλώσει στο Queen.gr βλέποντας την φίλη της στην ωραιότερη στιγμή της: «Όταν είδα την Δανάη Μιχαλάκη ντυμένη νύφη έβαλα τα κλάματα! Είναι πολύ αγαπημένη μου φίλη και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που παντρευόταν μια τόσο στενή μου φίλη. Συνηδειτοποίησα από τη άλλη, ότι έφτασα πια στην ηλικία που παντρεύονται οι φίλοι μου!».

https://www.instagram.com/p/CU2DdzKIGYY

Η ηθοποιός που είναι πια η αγαπημένη μας Αργυρώ του Σασμού, συνεχίζει τις διακοπές της αλλά σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς.

Ο ξέφρενος χορός της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη σε παραλία της Πάρου

Η φετινή χρονιά της θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί θα την απασχολήσει ένας χωρισμός και μία επανένωση. Όπως όλοι καταλάβατε ο γάμος της με τον Σταύρο θα περάσει μεγάλη κρίση και ο παλιός της έρωτας, ο Αστέρης θα ξαναμπεί στην ζωή της. Σταδιακά θα δούμε το ζευγάρι μαζί, γιατί οι σχέσεις των δύο οικογενειών τους, είναι στο χειρότερο σημείο τους. Φυσικά και θα μάθει ότι εκείνος ήταν ο δότης, ο άγνωστος που της έσωσε τη ζωή. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα είναι καθοριστικό για να αναθερμανθεί ο έρωτάς τους. Το πως όμως θα του ανακοινώσει πως το παιδί της είναι δικό του, θα είναι όμως μία περιπετειώδης διαδικασία. Εδώ θα έχουμε μεγάλο σασπένς.

https://www.instagram.com/p/CW8hkimIP5u