Ποιος χωρισμός; Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν διακοπές στην Κρήτη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ποιος χωρισμός; Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν διακοπές στην Κρήτη

Παρά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, το ζευγάρι παραμένει μαζί και ερωτευμένο.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι είχε σταματήσει να δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε διαψεύσει μέσω Instagram τις φήμες χωρισμού.

Οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού το φετινό καλοκαίρι πυροδότησαν τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό και έκαναν τους διαδικτυακούς τους φίλους να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η δημοσιογράφος και ο personal trainer είναι ακόμη μαζί και αναχώρησαν πριν λίγα 24ωρα για την Κρήτη όπου θα παραμείνουν για αρκετές ημέρες.

Βασάλος και Βαλαβάνη κάνουν διακοπές στην Κρήτη

1659858154793-134419910-valavani_xania.jpg

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories από την απόδρασή τους χωρίς ωστόσο να βλέπουμε τον αγαπημένο της στα πλάνα. Λίγο αργότερα ο πρώην Survivor «πρόδωσε» τον προορισμό των διακοπών τους, που δεν είναι άλλος από τα Χανιά. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό όπου μας δείχνει την θέα της περιοχής τις νυχτερινές ώρες.

vasalos_xania.jpg

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες και εκτονώνεται στο ρινγκ

https://www.instagram.com/p/CgzBYs2scZu

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη σε follower για τον χωρισμό της

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε πριν λίγες ημέρες μια follower στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, εκνευρίζοντας την δημοσιογράφο.

valavani_apantisi.jpg

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σε ένα από τα Q&A που έκανε πρόσφατα στο Instagram, η Soula Glamorous ρωτήθηκε αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει και εκείνη απάντησε με βεβαιότητα πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η δημοσιογράφος και ο personal trainer γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο Survivor το 2017 και μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αχώριστοι. Αίσθηση είχε κάνει το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν κάνει κάποιο κοινό post, όπως συνήθιζαν ενώ ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε διαφορετικά μέρη. Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι ξεπέρασε την κρίση της σχέσης του και παραμένει full in love.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani