Η εγκυμονούσα Συνατσάκη έχει μία δίδυμη αδερφή- Πόσο μοιάζει η ευτυχισμένη θεία με τη Μαίρη;

Η εγκυμονούσα Συνατσάκη έχει μία δίδυμη αδερφή- Πόσο μοιάζει η ευτυχισμένη θεία με τη Μαίρη;

Η Αλίκη Συνατσάκη ετοιμάζεται να γίνει θεία!

Έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με το κοινό ότι πρόκειται να γίνει μανούλα. Η ανακοίνωση έγινε με μία φωτογραφία στην αγκαλιά του μπαμπά του μωρού, Ίαν Στρατή, αλλά και ένα κείμενο που εξέφραζε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για τα χαρμόσυνα.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε.

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για κάθε εγκυμονούσα (και όχι μόνο)

Η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη

Την ώρα που τα μεγάλα νέα είναι η εγκυμοσύνη της 37χρονης παρουσιάστριας, στο προσκήνιο ήρθε και η θεία του μωρού της: η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη.

Η Αλίκη Συνατσάκη είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Buy A Boo με την αδερφή της, Μαίρη. Οι δύο γυναίκες έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και δε χάνουν ευκαιρία να μιλούν από καρδιάς ακόμα και δημόσια, στα social media τους.

«Εγώ κι εσύ μαζί.Τα βάσανά σου είναι και δικά μου, και για τους δυο μας χτυπάει η καρδιά μου. Δυο φιλαράκια με μια ψυχή.

Μπορείς αν θες

να βρεις πιο έξυπνους φίλους,

Να `ναι μεγάλοι και πιο δυνατοί.

Μπορείς!!!

Αλλά να ξέρεις τη δικιά μου αγάπη,

δε θα στη δώσει φιλαράκι κανείς…

Κι όσο περνάνε και φεύγουν τα χρόνια,

και η φιλία μας θα μένει αιώνια,

Είναι γραπτό μας μοίρα κοινή…

Εγώ κι εσύ μαζί!», έχει γράψει η Αλίκη για την αδερφή της.

Η Μαίρη μοιάζει με την Αλίκη;

Η αλήθεια είναι πως η Μαίρη και η Αλίκη δεν είναι από τα δίδυμα αδέρφια που είναι τόσο ίδια που δεν τα ξεχωρίζεις. Σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, όπως, για παράδειγμα, στα μάτια, όμως γενικά είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/BsDPH8IB0AR

Δες εδώ μερικές φωτογραφίες της Αλίκης για να καταλάβεις: