Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει τις νέες συνήθειες που απέκτησε λόγω εγκυμοσύνης

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει τις νέες συνήθειες που απέκτησε λόγω εγκυμοσύνης

Στους ρυθμούς της επικείμενης μητρότητας ζει πια η Μαίρη Συνατσάκη και πρέπει να φροντίσει διπλά τον εαυτό της. 

Μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι και όχι σε κάποιο νησί, αλλά την δεδομένη στιγμή, είναι το μόνο που δεν την ενδιαφέρει. Η Μαίρη Συνατσάκη ζει την πρωτόγνωρη για εκείνη εμπειρία της πρώτης της εγκυμοσύνης και μας δείχνει την νέα της καθημερινότητα. Σήμερα μας αποκάλυψε και τις νέες της συνήθειες.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Η αλλαγή στην διατροφή της

Αν μπορούμε να υπολογίσουμε σωστά, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, η Μαίρη και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Μπορεί οι δυό τους να συζούν εδώ και δύο χρόνια και να γνωρίζει πια πολύ καλά ο ένας τις καθημερινές συνήθειες του άλλου, αλλά τώρα λόγω της εγκυμοσύνης πολλά έχουν αλλάξει στο σπίτι τους.

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που υπονόησε πως μπορεί να είναι έγκυος

Από ότι έχουμε καταλάβει από τις αναρτήσεις της, η Μαίρη για κάθε τι που αφορά αυτή την νέα συνθήκη που αντιμετωπίζει το σώμα της, συμβουλεύεται τον γιατρό της. Σήμερα αποφάσισε να μας πει και το πόσο έχουν αλλάξει οι διατροφικές της συνήθειες. Τώρα πια άλλωστε τρώει για...δύο. Αυτό που προφανώς κάνει και με τις συμβουλές του γυναικολόγου της, είναι να τρώει υγιεινά και σταθερά χρονικά, μικρά γεύματα. «Κάθε μία μισή ωρίτσα και κάτι...» όπως γράφει χαρακτηριστικά δείχνοντάς μας το πιάτο της, με τυρί, αβοκάντο, ντομάτα και κριτσίνια.

sinatsaki2.jpg

Η γνωστή influencer και ηθοποιός μπορεί να μας αποκάλυψε μεν την εγκυμοσύνη της, αλλά μέχρι στιγμής δεν μας έχει εξομολογηθεί το πόσα κιλά έχει πάρει και κυρίως αν έχουν αλλάξει και κάποιες άλλες συνθήκες στην καθημερινότητα της. Την βλέπουμε γενικά να περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι από όπου και συντονίζει και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ενώ παράλληλα λύνει και κάποιες απορίες των followers της για όσα βιώνει. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα μας ενημέρωσε για το πως είναι η συμβίωση της με τις τρεις γάτες στο σπίτι και αν αυτό εμπεριέχει κάποιο κίνδυνο για το έμβρυο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν από την εγκυμοσύνη και στις αιματολογικές που κάνω κάθε 4-5 βδομάδες ξανά τσεκάρουμε για τοξόπλασμα. Το μόνο που δεν κάνω από την πρώτη στιγμή είναι να καθαρίζω εγώ τις τουαλέτες των γατιών. Είναι γάτες σπιτιού, εμβολιασμένες, δε βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι και δε μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου. Εννοείται δε χαϊδεύω αδέσποτα γατάκια που θα βρω στο διάβα μου αυτή την περίοδο».

1659615432305-938691955-sinatsaki.jpg