Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν είναι οι μόνοι που συνεργάζονται μετά από ένα χωρισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν είναι οι μόνοι που συνεργάζονται μετά από ένα χωρισμό

Και άλλα ζευγάρια της showbiz χώρισαν, αλλά συνεργάστηκαν επαγγελματικά, όπως θα κάνουν σε λίγο καιρό και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη. 

Στην νέα κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στο Mega, η οποία κάνει πρεμιέρα με την νέα τηλεοπτική σεζόν, η Βάσω Λασκαράκη θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες. Στο καστ ωστόσο θα συμμετέχει και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Τσιμιτσέλης, 14 χρόνια μετά την καρμική τους γνωριμία στην σειρά «Η Πολυκατοικία», στην οποία γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Μπορεί να χώρισαν στην συνέχεια, αλλά δεν είναι το μόνο ζευγάρι που κατάφερε να έχει μία άψογη επαγγελματική σχέση, μετά το διαζύγιό τους.

https://www.instagram.com/p/CgmNquNKOGu

«Μπορούμε να κάνουμε με την Βάσω ένα σίριαλ παρέα»

Έχουν ήδη περάσει πέντε χρόνια από το διαζύγιο τους το 2017 και η αλήθεια είναι ότι δεν είχε προκύψει άλλη πρόταση που να τους έφερε κοντά επαγγελματικά. Στην νέα σειρά, η Βάσω Λασκαράκη θα υποδυθεί την μία «Μαίρη» της ιστορίας μας, με τις συνώνυμες Κατερίνα Ζαρίφη και την Νίκη Λάμη να συμπληρώνουν την γυναικεία πρωταγωνιστική τριάδα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπεσε να διευκρινίσει με συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News την φύση της συνεργασίας του με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της μονάκριβης κόρης του Εύας: «Στο σίριαλ με τη Βάσω δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν υποδυόμαστε το ζευγάρι, όπως κάναμε στην «Πολυκατοικία». Συστεγαζόμαστε στα ίδια πλατό. Αυτό είναι ουσιαστικά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, μπορούμε να συνεργαστούμε. Εφόσον υπάρχει η συνεργασία για το παιδί, που είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε σίριαλ, νομίζω ότι ένα σίριαλ μπορούμε να το κάνουμε παρέα». Ο ηθοποιός όπως ήδη έχει γίνει γνωστό θα υποδυθεί τον πρώη σύντροφο της Νίκης Λάμη.

https://www.instagram.com/p/Cf_Lu1RAs-Q

Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης

Άλλο ένα ζευγάρι που δείχνει πως ο χωρισμός δεν διέλυσε, την εκπληκτική χημεία που έχουν ως συνεργάτες. Στην σειρά «Αστέρια στη άμμο» όχι απλά συνεργάστηκαν άψογα, αλλά έκαναν και το ερωτευμένο ζευγάρι με μεγάλη επιτυχία, ενώ ήδη προυπήρχε και μία συνεύρεση τους στο θέατρο, στην παράσταση «Πείραμα».

Η Μυρτώ Αλικάκη για τα παιδιά της, τον Πέτρο Λαγούτη και τις ερωτικές σκηνές στην καριέρα της

https://www.instagram.com/p/CdAxv_YsqNl

Τάνια Τρύπη - Κώστας Καζάκος

Και εκείνοι όπως και οι προηγούμενοι υποδύθηκαν το ζευγάρι, στην σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open. Η Τάνια Τρύπη είχε μιλήσει μάλιστα με πολύ τρυφερά λόγια για τον πρώην σύζυγό της: «Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα καταρχάς επαγγελματικά έτσι; Δεν το συζητώ. Η συνεργασία μας με κάνει να νιώθω ωραία και οικεία».

https://www.instagram.com/p/B_pisJRlI-A

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου

Τους ενώνει ένας δυνατός έρωτας του παρελθόντος και ο 16χρονος γιος τους Αλέξανδρος. Μπορεί να μην παντρεύτηκαν αλλά υπήρξαν μαζί για αρκετά χρόνια. Τηλεοπτικά βρέθηκαν μαζί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και απεδείχθηκε για μία ακόμη φορά ο σεβασμός που έχει ο ένας για τον άλλον. Όπως είχε δηλώσει άλλωστε ο Μάριος Αθανασίου απορημένος αρχικά για την απορία να συνυπάρξει με την πρώην του: «Είμαστε συνάδελφοι και έχω μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό απέναντι της. Τώρα, όσον αφορά το κομμάτι που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων, μιλάμε για μια σχέση 15 χρόνων πλέον. Και τσακωμένοι να ήμασταν, θα τα είχαμε βρει».