Sebastian Bear: Τα νυχτοπερπατήματα και η προσπάθεια επανασύνδεσης με την Emily Ratajkowski

Τσακιρίδου Χριστίνα
Sebastian Bear: Τα νυχτοπερπατήματα και η προσπάθεια επανασύνδεσης με την Emily Ratajkowski
Invision

O 34χρονος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ξανασμίξει με το διάσημο μοντέλο.

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φένεται πως θέλει να γυρίσει ο σύζυγος της Emily Ratajkowski, Sebastian Bear. O 34χρονος παραγωγός εθεάθη στην Νέα Υόρκη με φίλους κατά τη διάρκεια εξόδου του. Παρά τον πρόσφατο χωρισμό του από το διάσημο μοντέλο, ο Bear φαινόταν ευδιάθετος και διασκέδαζε με την παρέα του.

Η «ύποπτη» νυχτερινή έξοδος του Sebastian Bear

«Ήταν με μια παρέα τεσσάρων τύπων. Όλοι έδειχναν χαρούμενοι και γελούσαν σαν να έκαναν πάρτι», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο «Us Weekly» χθες όταν εντόπισε τον 35χρονο σε γκουρμέ παντοπωλείο της Νέας Υόρκης.

«Δεν έδειχνε να ενοχλείται καθόλου από το δράμα στη ζωή του», είπε η πηγή. Η έξοδος του Bear έρχεται μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού του από το 31χρονο μοντέλο τον περασμένο μήνα.

Ο σύζυγος της Emily Ratajkowski την παρακαλά να τον συγχωρέσει για την απιστία του

https://www.instagram.com/p/CfykO2iMS96

Ο χωρισμός και οι προσπάθειες του Bear για επανασύνδεση

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 27 Μαΐου του 2021. Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Emily με τον ενός έτους γιο της, Apollo, χωρίς τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/B5SCV61hL05

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Page Six, ενώ σε ρεπορτάζ του People σημειώνεται: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Emily. Θα είναι καλά. Εστιάζει στον γιο της».

«Ο Sebastian την παρακαλά να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία», υποστηρίζουν άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού σύμφωνα με την Page Six. O Bear συνεχίζει να φορά κανονικά την βέρα του, το λαμπερό μοντέλο όμως την έχει αποχωριστεί εδώ και καιρό. Κάποιοι από τους στενούς τους φίλους, είχαν ακόμη ελπίδες για την επανένωσή τους, αφού η Emily δεν φερόταν να έχει καταθέσει (επίσημα τουλάχιστον) αίτηση διαζυγίου. Όμως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Το top model και ο παραγωγός παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 και δεν έχουν ακόμη μιλήσει δημοσίως για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο «Us» ότι ο 34χρονος δεν είναι ακόμη έτοιμος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύδεσης.

«Ο Sebastian προσπαθεί για μια δεύτερη ευκαιρία με την Emily, αλλά εκείνη δεν θέλει να ξανασμίξουν», δήλωσε μια δεύτερη πηγή στο «Us», σημειώνοντας ότι το «περιστατικό απιστίας» συνέβαλε καθοριστικά στον χωρισμό τους.

Η γέννηση του γιου τους

Στις 8 Μαρτίου 2021 η Emily Ratajkowski έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Sebastian Bear. Το μοντέλο μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της στο Instagram, προκειμένου να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση.

https://www.instagram.com/p/CMSeYaUssb1

«Ο Sylvester Apollo Bear ήρθε στη δική μας πλευρά του κόσμου. Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 2021 στο πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό στη ζωή μου», έγραψε το μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com