Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε νέα εμφάνιση με μαγιό εντυπωσιάζει με το σώμα της - Το μπικίνι που επέλεξε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε νέα εμφάνιση με μαγιό εντυπωσιάζει με το σώμα της - Το μπικίνι που επέλεξε
Instagram

Απολαμβάνει και πάλι το καλοκαίρι την ώρα που τα δημοσιεύματα τη θέλουν ερωτευμένη. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι η γυναίκα -σύμβολο δύναμης- που είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά τον Μάιο του 2020 ύστερα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 37χρονη Έφη Κακαράτζουλα. Από τότε, η 36χρονη Ιωάννα έχει κάνει πάνω από 10 χειρουργεία και παρά την τεράστια ταλαιπωρία που έχει υποστεί και έναν τεράστιο αγώνα δρόμου που έχει μπροστά της, δεν φαίνεται να χάνει το θάρρος και την αισιοδοξία της. Με γενναιότητα και δύναμη, συνεχίζει τη ζωή της ενώ δίνει δύναμη σε όλον τον κόσμο και μέσα από τα podcasts ενδυνάμωσης τα οποία και παρουσιάζει.

Στα πιο πρόσφατα νέα της νεαρής γυναίκας και τρεις ημέρες αφότου ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό μετά την περιπέτειά της, η Ιωάννα μοιράστηκε και κάποιες νέες φωτογραφίες της με μπικίνι. Στα εν λόγω stories, η podcaster ποζάρει με αυτοπεποίθηση και κίτρινο μαγιό με prints ενώ απολαμβάνει την υπέροχη θέα της θάλασσας. Φορώντας τα γυαλιά της, μπορούμε να πούμε πως τα... φόρεσε παράλληλα σε όλους εκείνους που δεν ήθελαν να τη δούνε να σηκώνεται.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί πια να βγαίνει άφοβα στον ήλιο και να απολαύσει το καλοκαίρι της

Οι θεραπείες απέδωσαν και με υψηλή προστασία η Ιωάννα μπορεί πια να κάνει και εκείνη διακοπές όπως είδαμε στην ανάρτηση που έκανε μέσα στο σαββατοκύριακο.

Αυτό που σε εμάς μοιάζει φυσιολογικό αυτό το καλοκαίρι, το να βγαίνουμε δηλαδή άφοβα στην παραλία, μέχρι πρότινος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Τώρα πια όμως, μπορεί να χαίρεται και εκείνη τις διακοπές της, χωρίς να φοβάται τις συνέπειες. Στις φωτογραφίες της δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

paliospirou7.jpg

«Μπορώ και εγώ πια να απολαύσω τον ήλιο»

Τα συνολικά 10 χειρουργεία που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια για να αποκαταστήσει τα σοβαρά τραύματα από τον εμπρησμό της από βιτριόλι, φαίνεται ότι απέδωσαν και σταδιακά η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξανακερδίζει την παλιά της ζωή. Το περσινό καλοκαίρι αυτό έμοιαζε αδύνατον. Οι συνέπειες στο δέρμα της από την ηλιακή ακτινοβολία θα ήταν ανεπανόρθωτες, μόνο που τώρα παίρνοντας αυστηρά μέτρα προφύλαξης, μπορεί έστω τις απογευματινές ώρες, όταν δεν είναι τόσο ισχυρή η ακτινοβολία, να κάνει τις ολιγόλεπτες βόλτες της στην παραλία και να απολαύσει και εκείνη όπως όλοι μας, τις διακοπές της. Η Ιωάννα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με ένα πολύ ειλικρινές post στο instagram: «Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας».

Τα πλάνα με τα καπέλα που βοηθάνε ώστε η Ιωάννα να απολαμβάνει τον ήλιο χωρίς να φοβάται για το δέρμα της

https://www.instagram.com/p/Cg6cNAysroK
https://www.instagram.com/p/CgzOnXZMq_l

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη και αυτό δεν κρύβεται - «Η ευτυχία είναι επιλογή»

Ήταν Φεβρουάριος του 2022, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωνε στους παραπάνω από 200 χιλιάδες followers της το πόσο τυχερή νιώθει για την προσωπική της ζωή. Η γυναίκα -σύμβολο δύναμης- που είδε τη ζωή της να αλλάζει τον Μάιο του 2020 ύστερα από την επίθεση με βιτριόλι, κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο προφίλ της στο Instagram είχε δεχτεί την ερώτηση: «Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή αυτό το διάστημα;». Γεμάτη θετική ενέργεια και με στιλ στο φακό, η podcaster είχε δώσει τότε την εξής απάντηση: «Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερή, ευχαριστώ».

291360265_424906939686648_1978280928321019041_n.jpg

Λίγους μήνες μετά και ύστερα από ένα σερί ενδυναμωτικών post στο Instagram αλλά και έπειτα από την περιβόητη συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» όπου την είδαμε να επιστρέφει στο σημείο μηδέν της Καλλιθέας προκειμένου να αλλάξει την ιστορία, και όλα δείχνουν πως ο έρωτας, η ευτυχία αλλά και η πραγματική ομορφιά δεν μπορούν να κρυφτούν.

Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Ιωάννα δηλώνει κατηγορηματικά πως «η ευτυχία είναι επιλογή». Ειδικότερα, στη νέα γεμάτη θετικά vibes ανάρτησή της τη Δευτέρα (11/7) η 36χρονη κοπέλα που ασχολείται ενεργά με τα podcast, ανέβασε ένα καρουζέλ φωτογραφιών που απεικονίζεται να ποζάρει με boho deux-pièces outfit το οποίο και ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Έχοντας ως όπλο της το όμορφο χαμόγελό της, πόζαρε με αέρα έμπειρου μοντέλου στο φακό, με τη φυσικότητα και την αλήθεια που αγαπάει τόσο πολύ.

«Η ευτυχία είναι επιλογή. Να είστε ευγνώμονες, ρίξτε ταχύτητα, απολαύστε τη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η γοητευτική κοπέλα που έχει κάνει παραπάνω από 11 χειρουργεία και διεκδικεί με γενναιότητα τη ζωή που αξίζει να ζήσει.

Ποιος είναι ο άντρας που φέρεται να βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της

Πριν από δύο περίπου μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό.

Μάλιστα, είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.