Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνει ημίγυμνος τις δουλειές του σπιτιού και η Ιωάννα του τον καμαρώνει

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνει ημίγυμνος τις δουλειές του σπιτιού και η Ιωάννα του τον καμαρώνει

Η εγκυμονούσα Τούνη του παρέδωσε ξεσκονόπανα και ηλεκτρική σκούπα και μετά από αναμονή αρκετών ωρών, είδε επιτέλους το σπίτι της καθαρό. 

Στα σύγχρονα ζευγάρια δεν υπάρχουν γυναικείες και αντρικές δουλειές. Ο καθένας βοηθά όπως μπορεί πρακτικά στην καθημερινότητα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει και ένα λόγο παραπάνω να βοηθά την Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι έγκυος και συνειρμικά δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Χθες στο σπιτικό τους ήταν η μέρα της φασίνας και το συγίρισμα έγινε μετά κόπων και βασάνων, γιατί είχε αλλού το μυαλό του. Και από αυτά τα video του ζευγαριού, εμείς χαζέψαμε και την κατάλευκη διακόσμηση του σπιτιού τους με το υπέροχο και ευρύχωρο σαλόνι τους.

https://www.instagram.com/p/Cgw9Ao_oKJA

Παράτησε το σφουγγαρόπανο για τις «Οικογενειακές ιστορίες»

Αρχικά στα πλάνα από τα βίντεο που δημοσιεύσε η Ιωάννα (ενδιάμεσα από τα καθιερωμένα της giveaway) βλέπουμε τον Δημήτρη να έχει μεν ξεσηκώσει το σαλόνι και την κουζίνα για να καθαρίσει με την ηλεκτρική σκούπα, αλλά προς στιγμήν κουράστηκε και κάθισε στον καναπέ για να απολαύσει «Οικογενειακές ιστορίες» στον Alpha. Decoration tip: Δείτε τον γυάλινο ναργιλέ ως διακοσμητικό στοιχείο στο μικρό τραπέζι. Η Ιωάννα τον «στόλισε» στα διακοσμητικά για να τον πείσει να συνεχίσει τις δουλειές. Οι προσφωνήσεις «καρδούλα μου» και «ζωούλα μου» της Ιωάννας, φάνηκε τελικά πως απέδωσαν.

«Αγάπη μου», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη και ο χωρισμός είναι παρελθόν

Και η Ιωάννα είχε κάθε λόγο να καμαρώνει και να απολαμβάνει στην συνέχεια το θέαμα με τον ημίγυμνο Δημήτρη να καθαρίζει με την ηλεκτρική σκούπα.

Ο Δημήτρης πάντως βαρέθηκε για δεύτερη φορά, άφησε τα μισά έπιπλα κατά μέρος και στρώθηκε για μία ακόμη φορά στον καναπέ με την Ιωάννα να διαμαρτύρεται πως δεν σφουγγάρισε.

Πάντως από όλα αυτά που καταγράφηκαν στο video δεν μπορούσαμε παρά να παρατηρήσουμε το κατάλευκο σαλόνι του σπιτιού τους. Το μεγάλο και λιτό καναπέ, τα λευκά έπιπλα, όπως κατάλευκη είναι και η κουζίνα που είναι η συνέχεια του. Πάντως έχουν αρκετό χώρο από ότι διαπιστώσαμε για να μπορεί με άνεση να παίζει το μωρό τους στο σαλόνι. Και ενδεχομένως να παρακολουθεί και τον μπαμπά του, να βλέπει...τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

Το ζευγάρι αναμένει το ευχάριστο γεγονός με τον ερχομό του παιδιού τους (το φύλο δεν το γνωρίζουν ακόμη) μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.