«Για πάντα Σμαραγδένια» εύχεται ο Θοδωρής Αθερίδης στη Σμαράγδα Καρύδη για τα γενέθλιά της

«Για πάντα Σμαραγδένια» εύχεται ο Θοδωρής Αθερίδης στη Σμαράγδα Καρύδη για τα γενέθλιά της

Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε 53 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της στην παραλία ποζάροντας χαλαρή πάνω σε μια αιώρα με το μαγιό της. Το τρυφερό post του Θοδωρή Αθερίδη στη Σμαραγδένια του. 

 

Τα γενέθλιά της είχε η Σμαράγδα Καρύδη χθες (9/8) και τα γιόρτασε όπως ακριβώς έπρεπε αυτήν την εποχή: με το μαγιό της, στην παραλία και ξαπλωμένη σε μια αιώρα. Με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, χαλαρή, ανέμελη και ξεκούραστη η ηθοποιός – θυμίζοντας ένα έφηβο κορίτσι- έκλεισε τα 53. Και αν κρίνουμε από τη λεζάντα που πρόσθεσε στο γενέθλιο post της, η Σμαράγδα Καρύδη είναι πολύ ευτυχισμένη που μεγαλώνει και ωριμάζει. Γιατί μεγαλώνει και ωριμάζει πολύ ωραία.

Φυσικά, μαζί της σε αυτήν την τόσο σημαντική μέρα ήταν και ο επί χρόνια σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος έκανε και μια πολύ τρυφερή ανάρτηση δίνοντας τις ευχές του στην αγαπημένη του Σμαράγδα.

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά

«Το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο»

«Αν θέλετε να μου ευχηθείτε να ζήσω υγιής κι ευτυχής για το υπόλοιπο του βίου μου μπορείτε να το κάνετε εδώ. Ή οτιδήποτε άλλο έχετε ευχαρίστηση. Θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά. Γιατί ξέρετε το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις κι αυτό καμιά φορά είναι το πιο επώδυνο από όλα. Αλλά κι ωραίο. Ωραίο γιατί έρχεται τη σωστή ώρα. ⭐️ #birthdaygirl», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη στο post γενεθλίων της ποζάροντας σε μια αιώρα με το μπικίνι της. Και εκτός από τις εντυπωσιακές αναλογίες της μάς απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ένας πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ζει τη ζωή στο έπακρο και βλέπει με θετική ματιά τα πράγματα.

https://www.instagram.com/p/ChCvo2gqnGq

Στο post δεν ήταν λίγοι και οι celebrities που έσπευσαν να της ευχηθούν. Η Δούκισσα Νομικού, η Ευαγγελία Συριοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, η Χριστίνα Κοντοβά, η Μελίνα Ασλανίδου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Βασίλης Ζούλιας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσαν στην ηθοποιό τις θερμότερες ευχές τους.

Και, βέβαια, ο σύντροφος της ζωής της, Θοδωρής Αθερίδης, δεν άφησε παραπονεμένη την αγαπημένη του. Ο ηθοποιός έκανε ένα πολύ τρυφερό post για τη Σμαράγδα του δημοσιεύοντας μια κοινή, ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από την ημέρα των γενεθλίων και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η τούρτα έχει μπαλοθιές; «Για πάντα Σμαραγδένια…» Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαν σήμερα γεννήθηκες και κάθε χρόνο γίνεσαι ξανά και ξανά Σμαραγδένια..». Αποκάλυψε έτσι και το υποκοριστικό με το οποίο αποκαλεί την ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/ChDn12houin

Η αμηχανία της Σμαράγδας Καρύδη με τις ερωτικές σκηνές ακόμα... και με τον Θοδωρή της

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σμαράγδα Καρύδη γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλευρό του αγαπημένου της, Θοδωρή Αθερίδη, πιθανότατα στην εξοχική κατοικία που διατηρούν οι δυο τους στην Αίγινα. Ο Θοδωρής, άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια είναι ο συνοδοιπόρος της στη ζωή, ο άνθρωπός της και δεν θα μπορούσαν να είναι χωριστά μια τέτοια μέρα.

Οι δυο τους ζουν μαζί σε διαμέρισμα στην Ακρόπολη, ενώ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές. Η ηθοποιός, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι νιώθει αμηχανία στις ερωτικές σκηνές, ακόμα και στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη.

«Είναι συνήθως άβολο όταν έχεις να κάνεις ερωτικές σκηνές. Είναι δύσκολο ακόμη και αν με τον άνθρωπο που την κάνεις είστε ζευγάρι. Ακόμη και σε αυτή τη φάση ότι όλοι σας βλέπουν. Λέω ''Αχ Θεέ μου να τελειώσει’’. Με τον Θοδωρή το συζητούσαμε προσφάτως. Έχουμε κάνει στην ταινία “Από έρωτα”. Είναι σαν να δίνεις κάτι από τον εαυτό σας. Δεν νιώθεις ωραία», ανέφερε η ηθοποιός στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή του MEGA, Night out. Λίγο αργότερα η Σμαράγδα Καρύδη κλήθηκε να παίξει «Θάρρος ή Αλήθεια» και δεν δίστασε να αποκαλύψει μεταξύ άλλων ότι έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της, αλλά και ότι έχει αγοράσει προϊόντα από sex shop.