Η Ιωάννα Τούνη έγινε 29 ετών και είναι φουλ ερωτευμένη με τον πατέρα του παιδιού της (εικόνες)

Η Ιωάννα Τούνη έγινε 29 ετών και είναι φουλ ερωτευμένη με τον πατέρα του παιδιού της (εικόνες)

Φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλιά της. 

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ιωάννα Τούνη, που συμπλήρωσε τα 29 της χρόνια περιβαλλόμενη από όλους τους αγαπημένους της φίλους και φυσικά τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Influencer έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου και σαν μια αυθεντική «λιονταρίνα» δεν θα άφηνε κανέναν να της κλέψει τη λάμψη αυτή την τόση σημαντική για εκείνη ημέρα. Έτσι, επέλεξε το τέλειο φόρεμα για εγκυμονούσα εορτάζουσα- ή μάλλον δεν επέλεξε, αλλά έραψε η ίδια.

Όπως είπε, δημιούργησε μόνη της αυτό το μίνι φούξια φόρεμα το οποίο και είναι limited edition κομμάτι της συλλογής της. Αέρινο και ριχτό (κρύβοντας επιμελώς την κοιλίτσα της) είναι απολύτως κοριτσίστικο αλλά και σέξι, με ανοιχτό ντεκολτέ. Πιάνοντας τα μαλλιά της σε ψηλή αλογοουρά, έσβησε την τεράστια ροζ τούρτα της σε νυχτερινό κέντρο που διασκέδασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, πέντε σχεδόν μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Με αφορμή το ευχάριστο γεγονός, «επιβάλλεται» να κάνουμε ένα μικρό throwback σε κάθε ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη. Αξίζει να αναφέρουμε άλλωστε ότι, τόσο στο προφίλ του μοντέλου όσο και στης Influencer, οι κοινές αναρτήσεις τους είναι εκείνες που αποσπούν πάντα και τον μεγαλύτερο αριθμό likes.

Το ζευγάρι αγαπά τα ταξίδια, γι’ αυτό και έχει ποζάρει αγκαλιά με φόντο πολλά όμορφα τοπία, όπως το αστικό περιβάλλον του πολυπολιτισμικού Λονδίνου:

https://www.instagram.com/p/Cd6GMozojyj
https://www.instagram.com/p/CdRChx7ILgl

Ή τη χιονισμένη και άκρως ειδυλλιακή Αράχωβα

https://www.instagram.com/p/Cbp1xNbIU4T
https://www.instagram.com/p/CXywLe9ozzg

Τη λίμνη Δόξας

https://www.instagram.com/p/CW_ZP_kIP7-

Ωστόσο και οι homemade πόζες τους έχουν τη δική τους Instagram worthy σημασία

https://www.instagram.com/p/CZrtMX6o__t
https://www.instagram.com/p/CcLWc3pIHMh

Όπως και οι λήψεις από night out στιγμές

https://www.instagram.com/p/CX6jYocoEZX

Ή από την παραλία

https://www.instagram.com/p/CVfRAZVIvfz
https://www.instagram.com/p/CUK9_MUogw4

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ever κοινή τους φωτογραφία, ήταν η ακόλουθη

https://www.instagram.com/p/CS2G7z3onwU

Πρόκειται για την ανάρτηση με την οποία στην ουσία επισημοποίησαν τη σχέση τους και επιβεβαίωσαν τις φήμες πως είναι μαζί, τον Αύγουστο του 2021.

Λίγο αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2021, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα, όπου και η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε για να κάνει έκπληξη στον σύντροφό της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι αναφορές στην αγαπημένη του ήταν συχνές.

«Χαίρομαι πολύ γιατί όντως με έχει κατακλύσει το συναίσθημα και δεν θέλω να το κρύψω. Την πρόταση γάμου την έχω έτοιμη. Η πρώτη προσέγγιση έγινε από τα social, είχαμε κοινή φίλη τη Δήμητρα Αλεξανδράκη» είχε πει το μοντέλο, ενώ η 29χρονη αποκάλυψε πως η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram: «Δεν έχουμε κανένα ιδιαίτερο love story. Γνωριστήκαμε από τα social media, όπου άρχισε να μου στέλνει και το έπαιζα ψιλο-αδιάφορη. Με διεκδίκησε από τα social και εγώ απαντούσα-δεν απαντούσα».

Ενώ σε επόμενη κοινή τους συνέντευξη στην ίδια εκπομπή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει για το πρώτο τους ραντεβού: «Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος. Είχα έρθει εγώ από έναν χωρισμό, η Ιωάννα από έναν χωρισμό, οπότε θέλαμε να προστατεύσουμε και τους δύο άλλους ανθρώπους. Πρώτη φορά πήγαμε μαζί στα Καμμένα Βούρλα όπου έχω εξοχικό. Ήταν κλειστό το σπίτι πολλά χρόνια, αλλά πού να πάμε. Όπου και να πηγαίναμε, θα μας έβρισκαν.»