Το It's A Boy! της Ιωάννας Τούνη και άλλες 5 ανακοινώσεις φύλου μωρού που δε θα ξεχάσουμε

Το It's A Boy! της Ιωάννας Τούνη και άλλες 5 ανακοινώσεις φύλου μωρού που δε θα ξεχάσουμε

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί, μπαλόνια και φωτεινές επιγραφές για την ανακοίνωση του φύλου του μωρού.

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η περίσταση περιλάμβανε φυσικά ένα μεγάλο πάρτι με την παρουσία φίλων και αγαπημένων τους προσώπων.

Το φύλο του μωρού της Ιωάννας Τούνη

Το ζευγάρι με τοπίο τη στολισμένη με μπαλόνια και φωτισμένα γράμματα πισίνα, στάθηκε στο κέντρο και ανακοίνωσε πως το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι. Οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι, ειδικά από τον Αλεξάνδρου που θα έχει κι άλλη αντρική παρέα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/ChFl1VhLXJH

Οι followers της μέλλουσας μανούλας άρχισαν να κάνουν σχόλια στην ανάρτησή της με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, στην οποία η τελευταία φαίνεται να φιλάει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στα σχόλια, ο κόσμος εξέφρασε την αγάπη του προς την Τούνη λέγοντάς της πόσο της πάει η εγκυμοσύνη.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!», είχε γράψει η Τούνη στα τέλη του Ιουλίου για να ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Άλλες 5 ανακοινώσεις φύλου μωρού που δε θα ξεχάσουμε

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι

https://www.instagram.com/p/CfhQxTnDsPh

«Σε αγαπάω - Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου 😍😪 @xristos.santikai
Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι μάλιστα ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο! Φόρεσαν μπλε ρούχα - το dress code του baby shower - και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει!», έγραψε ανάμεσα στα άλλα η Λάουρα.

Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ - Άκης Πετρετζίκης

akis_petretzikis_deuteri_fora_mpampas3.jpg

Με ένα μικρό κοριτσάκι σεφ ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ο Άκης Πετρετζίκης. Σε ίδιο μοτίβο με αυτό που είχε ανακοινώσει τον ερχομό του γιου τους.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης

doukissa_filo_morou.jpg

Με ένα ζευγάρι και το κορίτσι να έχει στην κοιλίτσα του ένα ροζ μωράκι αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού τον ερχομό της κόρης της, Αναστασίας.

Αθηνά Οικονομάκου

https://www.instagram.com/p/CNQJH6hHZ5P

Με το κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο και ένα πουά φορεματάκι ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου τον ερχομό της κόρης της.

Μαντώ Γαστεράτου

https://www.instagram.com/p/CdaOgJQIeOL

«Its a girl!!! 💖💖
Έρχεται κατακαλόκαιρο η πριγκίπισσα μου!!! Την περιμένουμε πώς και πώς εγώ, ο μπαμπας και ο μεγαλος της αδερφός!», έγραψε η Γαστεράτου ανάμεσα στα άλλα.