Η χιουμοριστική ατάκα του συζύγου της Μάρας Δαρμουσλή για τη σχέση τους

Η χιουμοριστική ατάκα του συζύγου της Μάρας Δαρμουσλή για τη σχέση τους

Ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή προσπαθούσε να αποδείξει σε όλους ότι δεν λέει ψέματα.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε μαμά για δεύτερη φορά η Μάρα Δαρμουσλή φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί του γνωστού μοντέλου – η Μάρα έχει έναν 17χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο- αλλά το πρώτο μωράκι της με τον Βασίλη.

Τώρα το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τον γάμο του που ήρθε σχετικά γρήγορα, για τη στιγμή που αντίκρυσαν το μωρό τους για πρώτη φορά, ενώ ο Βασίλης αποκάλυψε και πώς αντέδρασαν οι φίλοι του όταν τους είπε ότι έχει δεσμό με το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό.

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ξετρελαμμένη με τον γιο της και τώρα αποφάσισε να του κάνει...μισά γενέθλια

Η χιουμοριστική ατάκα του Βασίλη Τσατσάκη για τη σχέση του με τη Μάρα Δαρμουσλή

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αντέδρασαν οι φίλοι του όταν έμαθαν ότι βγαίνει με τη Μάρα Δαρμουσλή, ο Βασίλης Τσατσάκης είπε: «Για την ακρίβεια, δεν με πίστεψαν. Μέχρι που είδαν κάτι φωτογραφίες από παπαράτσι σε περιοδικό. Και άρχισαν να με πειράζουν: ''Καλά, πόσα τους έδωσες για να σε φωτογραφίσουν με τη Μάρα Δαρμουσλή;’’, ''Μα αν τους είχα πληρώσει θα ζητούσα να με ειδοποιήσουν για να ρουφήξω την κοιλιά μου’’, τους είπα», δήλωσε με χιούμορ ο σεφ.

darmousli_syzygos.jpg

Και αποκάλυψε τι τον εντυπωσίασε στη Μάρα Δαρμουσλή: «Όπως την ξέρεις κι εσύ καλά, είναι ο πιο απλός άνθρωπος του κόσμου. Αυτό μου αρέσει σε εκείνη. Είναι καλοπροαίρετη, δοτική, μεγαλόψυχη. Έχει έναν συνδυασμό στοιχείων που της δίνουν μια εξωφρενικά ωραία γοητεία, που δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Αυτή είναι αυταπόδεικτη στη Μάρα».

Ο γάμος που ήρθε σχετικά γρήγορα και η στιγμή που αντίκρυσαν το μωρό τους

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στη δουλειά εκείνου, στο εστιατόριο που διατηρεί στο Παλαιό Φάληρο, όπου και είχε βρεθεί με την παρέα της το γνωστό μοντέλο. Τους σύστησαν οι φίλοι τους και πολύ άμεσα αποφάσισαν ότι ήθελαν να βγουν, να γνωριστούν καλύτερα. «Μετά το πρώτο ραντεβού, οι μέρες που περάσαμε χωριστά ήταν μετρημένες», λέει χαρακτηριστικά η Μάρα Δαρμουσλή στο περιοδικό ΟΚ!.

Και συνεχίζει μιλώντας για τον γάμο που ήρθε γρήγορα: «Μου έκανε πρόταση γάμου στον έναν χρόνο σχέσης. Ο Βασίλης με κυνήγησε διακριτικά και αποφασιστικά. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη».

«Της έκανα πρόταση γάμου έναν χρόνο ακριβώς από τη μέρα που δώσαμε το πρώτο μας ραντεβού. Πήγαμε για έναν γρήγορο καφέ στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο στην Αθήνα. Αμέσως μετά σκέφτηκα πως ήθελα να της κάνω την πρόταση, όπως και έγινε», ανέφερε ο Βασίλης Τσατσάκης.

https://www.instagram.com/p/ChFxMPsMh4u

Ενώ για την πρώτη στιγμή που η Μάρα αντίκρυσε το μωρό της είπε χαρακτηριστικά: «Ο μικρός γεννήθηκε με τα μάτια ανοιχτά και βλέμμα διαπεραστικό. Δεν έβλεπε, σε κοιτούσε!».