Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση είναι η καλύτερη βοηθός της στην γυμναστική και στην κουζίνα της

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση είναι η καλύτερη βοηθός της στην γυμναστική και στην κουζίνα της

Το video με την αξιολάτρευτη Λένια που βοηθά την μαμά της να κρατηθεί σε φόρμα. 

Με δύο γονείς Ολυμπιονίκες στο σπίτι, η Σοφία και η μικρότερη αδελφή της Λένια, έχουν αποκτήσει μία αγάπη ήδη για τον αθλητισμό. Η Βασιλική Μιλλούση αλλά και ο Λευτέρης Πετρούνιας, έχουν συχνά μαζί τους τις κόρες τους στο γυμναστήριο τους. Αυτή τη φορά ωστόσο η Βασιλική, έκανε την μικρή Λένια βοηθό της στην προπόνησή της. Και αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για πολυάσχολες μαμάδες να κάνουν γυμναστική με τα παιδιά τους στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Cbzw9ckNLNI

Καθίσματα με την Λένια

Η τρίχρονη Σοφία και η δύο χρονών αδελφή της Λένια είναι οι μικρές πριγκίπισσες στην ζωή του ζευγαριού και οι μεγάλες τους αδυναμίες. Ο Λευτέρης από τότε που ήταν μωρά οι κόρες του, τις έπαιρνε διαρκώς στο γυμναστήριο μαζί του και όχι μόνο έβλεπαν τον μπαμπά τους να κάνει γυμναστική, αλλά συμμετείχαν όπως μπορούσαν, βλέποντας την όλη διαδικασία ως παιχνίδι. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Βασιλικής για να κάνει παιχνίδια με την μικρή τους Λένια, μετά το μαγείρεμα στην κουζίνα. Η μικρή δεν άφηνε σε ησυχία την μαμά της, η οποία προσπαθούσε να γυμναστεί στο σπίτι και η Βασιλική βρήκε τον τρόπο για να κάνουν μαζί γυμναστική. Υπέροχος τρόπος - όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί - για να μία πολυάσχολη μαμά που θέλει να ασκηθεί αλλά ταυτόχρονα να έχει και το παιδί της μαζί. Ιδανικός τρόπος για καθίσματα με φυσικό βάρος. Πάντως μία follower της Βασιλικής διαπίστωσε πως η μικρή είναι η πρωταγωνίστρια στο video: «Υπέροχες και οι δύο, αλλά συγγνώμη, η μικρή κλέβει την παράσταση».

https://www.instagram.com/p/ChNAx3ljV4h

Η Βασιλική όμως δεν μαθαίνει μόνο γυμναστική στις κόρες της. Πριν από μερικούς μήνες τις είχε πάρει μαζί της και σε ένα από τα επεισόδια του Dancing with the stars όπου συμμετείχε και οι μικρές στα διαλείμματα του show έκαναν τις φιγούρες τους.

https://www.instagram.com/p/CZUDgVIrZ0o

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν αφήνει τα οικογενειακά βάρη μόνο στην γυναίκα του. Φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με τις δύο του κόρες.

https://www.instagram.com/p/Cg9OKVlgB6h

Και όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Queen.gr: «Είμαι εντελώς full time μπαμπάς, καθώς κάνω τα πάντα και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα στο να μείνω μόνος μου (εάν πρέπει να λείψει η Βασιλική) με τα κορίτσια μου. Δηλαδή, αλλαγή, μπάνιο, φαγητό, παιχνίδι, ύπνος. Αγαπημένες μου στιγμές είναι όταν πηγαίνω κάθε πρωί πριν την προπόνηση την Σοφία βρεφονηπιακό και κάνουμε ωραίες συζητήσεις και όταν γυρίζω μετά την δεύτερη προπόνηση το απόγευμα και βγαίνουμε βόλτα όλοι μαζί για περπάτημα, πατίνι, παιδική χαρά.»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Είμαι full time μπαμπάς και οι κόρες μου έχουν κληρονομήσει το πείσμα μου»

Η οικογένεια Πετρούνια συνεχίζει αυτές τις ημέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά εκτός από τα μπάνια στην παραλία και τις βόλτες, η γυμναστική δεν λείπει από το καθημερινό πρόγραμμα. Αυτή τη φορά η Βασιλική αγάπησε το sub. Και μας έδειξε ξανά το καλογυμνασμένο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CgmMNj3DYPi