Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση στο Instagram για το χάλκινο μετάλλιο του Πετρούνια (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση στο Instagram για το χάλκινο μετάλλιο του Πετρούνια (photo)

Δες πώς υποδέχτηκε η Βασιλική Μιλλούση τη νίκη του Λευτέρη.

Ακόμη ένα ολυμπιακό μετάλλιο έβαλε στη συλλογή του ο Λευτέρης Πετρούνιας, που μόλις πριν από τέσσερις περίπου ώρες συμμετείχε στον τελικό των κρίκων των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Με βαθμολογία 15.200 κατέκτησε την τρίτη θέση στο βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο κάνοντας την Ελλάδα περήφανη ξανά. Αυτό είναι το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο για τον Λευτέρη και το τρίτο γενικά στη διοργάνωση για την Ελλάδα, μετά από τα χρυσά των Στέφανου Ντούσκου και Μίλτου Τεντόγλου.

Η σύντροφός του, Βασιλική Μιλλούση, πάντα στο πλευρό του να τον στηρίζει και να τον εμψυχώνει. Πώς υποδέχθηκε όμως την κατάκτηση του μεταλλίου;

Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας: Αποθέωση στο Twitter (photos&vid)

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση στο Instagram για το μετάλλιο

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του μεταλλίου, η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε στο Instagram account της, φωτογραφία μαζί με τον Λευτέρη και το μετάλλιο.

«Διπλά περήφανη για σένα @eleftherios_petrounias! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου.. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ’ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια», έγραφε το caption του post.


https://www.instagram.com/p/CSEUwg_Hqdu

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τον τίτλο του και με μία εκπληκτική εμφάνιση συγκέντρωσε 15.200 στη βαθμολογία και αναδείχθηκε χάλκινος ολυμπιονίκης.

Με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στους κρίκους έκανε την Ελλάδα περήφανη για ακόμη μια φορά και την ανέβασε στην τρίτη θέση του βάθρου.



Η αφιέρωση στις κόρες του

Λίγα λεπτά μετά την απονομή των μεταλλίων ο Λευτέρης Πετρούνιας αφιέρωσε στην κάμερα το μετάλλιο στις κόρες του Σοφία και Λένια, οι οποίες όπως έχει πει σε δήλωσή του είναι τα δύο καλύτερα χρυσά μετάλλια της ζωής του.



Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε κι αυτός post στο δικό του Instagram account.

«Είμαι ευτυχισμένος με αυτό το αποτέλεσμα! Πρώτα για όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια και βρίσκομαι σήμερα εδώ και ύστερα γιατί μου δίνει κίνητρο αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος! Η κορυφή μας ανήκει! Ευχαριστώ Ελλάδα», έγραψε στο caption δύο φωτογραφιών με το μετάλλιό του.

eleftherios petrounias 229581756 3018949098324130 8023141510608962848 n

Δες στη gallery τη φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση και το μήνυμά της, αλλά και τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Λευτέρης Πετρούνιας.