Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Το album των διακοπών τους αποδεικνύει ότι είναι couple goals

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Το album των διακοπών τους αποδεικνύει ότι είναι couple goals

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και μας χαρίζει υπέροχες λήψεις.

Ο Γιώργος Καράβας απολαμβάνει στο έπακρο τις καλοκαιρινές του διακοπές λίγο πριν επιστρέψει στη δουλειά και το πλατό του GNTM, όπου θα βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή. Το μοντέλο, η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού και τα 2 παιδιά τους βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Ο κριτής του διαγωνισμού μοντέλων έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή του μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στο τελευταίο του post ο Γιώργος Καράβας εξωτερίκευσε με τον πιο γλυκό τρόπο τα συναισθήματα που τρέφει για την γυναίκα της ζωής του.

Το τρυφερό post του Γιώργου Καράβα και τα λόγια αγάπης για την Ραφαέλα Ψαρρού

O Γιώργος Καράβας δημοσίευσε μια άκρως καλοκαιρινή selfie φωτογραφία με την σύζυγό του, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι μπροστά από τα τιρκουάζ νερά της Μυκόνου.

https://www.instagram.com/p/ChRwPpCsjta

«Η ζωή είναι τόσο όμορφη στο πλάι σου», έγραψε ο κριτής του GNTM στη λεζάντα της φωτογραφίας τους. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία τους συγκέντρωσε χιλιάδες likes και θετικά σχόλια.

Γιώργος Καράβας-Ραφαέλα Ψαρρού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ- Τα καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο

Η γνωριμία και ο γάμος

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού παντρεύτηκαν το 2012 με τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) που ήρθαν αργότερα στον κόσμο να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CaaHKNMM4bg

Το μοντέλο εκφράζει συνεχώς δημόσια τα συναισθήματά του για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του και πρόσφατα δήλωσε: «Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε. Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στ εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το μοντέλο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή κεντρικής: yiorgoskaravas_official

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις ωραιότερες φωτογραφίες από το album διακοπών του ζευγαριού.